> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 13, 2012

Wahhh,HOT eh?

Semenjak dua menjak mak pakai tudung ala2 gaya "mak perantin" ni..ramai norrr yang menanya.

"Santek tudung ngko nok.Beli mana?"

"Eee,santek yer tudung..buat sendirik ker?"

Wah keeelas ko jah!
Mengulit anak pagi,petang,malam,dahtu menjaga si abang yang komplika si sunat tu hari then sempat lagi ngko megait tudung neh eh??
Heibatt ah! *tepuk tepuk*

                                            omak perantin tecit n baby tecit dobot!hehe

HARAPAN....la weeeey!Tak kose mak nak  tepek,jahit bagai nyahhhhh.Beli sudah!haha
Tapi persoalannya......SANTEK sangat kah?
Ker...becos ai yang memakainya lalu tudung ni menjadik sangat gojes di pandangan mata??*tampar laju2*
Wah setetment ko...kalah retis eh?
Sokahatila kan kak limah..kheeen.
Yang pasti mak tak kedekut nyahhh.
Barang baeeek,harus mak share.
Nak tau kat mana nak dapat tudung chiffon gojes yang diberi nama DEWI AIRYS in PLUM PINK neh??



Sonang yo,kalo nak online,korang terjah kat sini : BUTIK EDAST.
Kat fesbuk pun hado.Search jer name Butik edast yang adoo 50k likes tu dialah tu.
Tapi hado lagi ker takdo setok jangan tanyer mak eh..Mak tak juai yer.
Pomot suka2 ja neh.
Bukan entri berbayar yer tipah!
Muahahahahahaha

1 comment:

pau said...

aa comeila tudung dia.... dah tergoda dah..ok masuk dlm fav list.....

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!