> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 07, 2012

My-Not-So-Wordless Wednesday : Peplum Pever?

Orang tamak selalu rugi..kan?

Oke salah.
Dalam kes aku ni,orang PERASAN memang selalu rugi!
-__________-

Al-kisah
Brown Coloured Long Sleeve Peplum Blouse by House Of Allure (H.O.A).
Jangan taktau..
Butik ni yang sedang menjadi faveret Elfira Loy si pelakon "Dalam Hati Ada Taman".
Fav.aku jugak.Dah lama pun..dari takde butik,sampaila dah ade offline butik.
Dari tak femes,sampaila meletop2.
Setia aku membeli...*wah setetment*
Dah ah,malas nak cerita panjang,kang menitik ayermater..T_T

Apepun si gojes ini is up for SALE.


Yer BARU.
TAG tak tanggal pun lagi.
Nak bagi2 jer eh salah nak letgo jer.
Rege?

Rege asal masa beli was RM79,but nak letgo punya pasal kite juai RM75 jer.
Masuk postage kalo nak kite pos.*wah tetibe berkite-kite pulak!*
Rege tu bole nego lagi kalo betul2 minat.
Saiz?
Free Size tapi bole muat sampai M(shoulder-36cm,bust-max 96cm,length-59cm)

Nanges or cos tepaksa melepaskan.....sobsobs
SERIOUS BUYER ONLY please!
Email kite kat : yellapples@gmail.com

Bai!

***SOLD***




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!