> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 11, 2012

'VIVID' Peplum RULES!

Owhhh my!

My frenzy madness obsession towards local designer's clothing/label will never fade i guessed!
Like a never ending story...

Mana taknya..
Lepas satu..satu..lepas satu..satu yang datang seduced!
Datang melintuk-liuk,bejoget2,menjeling2,siap main kenyit2 mata lagi *oke ni tipoo,propa...*

Ok be honest with me now......
Cuba korang nengok gamba model dengan baju yang dia pakai kat bawah ni



 Is'nt this GORGEOUS or whatttttt?????

PEPLUM or dalam vocab' aku adelah kebaya/kurung/dress yang ala2 Saloma cutting gitew!

SMOOOOOOOKING HOT!

Yeppp!

PEPLUM da returns bebeh!

Sangattttla sesuwai dengan taste n paling penting bodi ai yang ala2 "buah pear" neh! 
*yer mak sedar diri...nangesss!*

Kalo uols yang selim melim pakai ni,lagiiiiiiiiila ngetop..kan!
Kasik 'shape' gitewww.
Nak nak pulak kalo si encek Cosry,designer yang seselalu buat baju2 untuk retis n designer untuk baju2 wedding yang super drop dead gojes tu yang keluarkan collection neh!
*FHITAMMM*
Sape taktau COSRY sile tampar muka masing2 dengan kadar lapan ploh libasan/semenet yer!
Malas ah nak membebel panjang.
Kalo korang nak tau lanjut pasal sapa encek Cosry sile terjah dan studi website dia kat sini yer.


YES.
Beside than bridal collection,COSRY dah keluarkan his latest ready-to-wear collection,which he called it VIVID!
Vivid..also mean as  "bright,distinct, significance...brilliant" Kelassss kan?
Mak cedok meaning dia kat Google.
Sesuwai sangat dengan range of his collection 
"VIVID....by COSRY PURPLE LABEL!"


Tak caya..cer korang nengok kendiri....

The 1st design that sat on my eyes....*drooooling*
Gorgeous turquoise peplum tops!

This drop dead HOT pink/purplish piece pun mengodass abes!
Sangat sweeeet!


These pastel coloured (i guessed light purple kott) peplum pun...Aduhaiiii bole cairkan jiwa yang memandangla!Ade ciri2 wanita melayu terakhir disitew..
*pheeeeewit*
Kalo nak buat baju untuk bertunang pun sesangatla sesuwai!
*tapi mak dah kawen,anak pun dah duo...acano???*


Do i need to explain more???Just...
LUV LUV LUV it!


Best of all...these VIVID collection sangat modest *pada akula*.
Sangat sesuai untuk yang mereka yang bertudung!
Cutting tops dia semua melepasi bottom-you-know-whatla..kan?
Design yang nampak macam simple yet chic!
Wait untill u zoomed into the details...*beads n so on*
JATUH CHENTA i tell ya! ^_^
Bole mix and match dengan pants or kain juga!Simply HOT bebeh HOT!



Arrrrrrrrrrrrrghhhhhhhhhhh!
Mampukah aku tepis semua neh??
*tangan tepek atas dahi!*

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!