> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 24, 2012

Ukur baju,biarla di badan sendirik.Kalo tak reti ukur,duk dendiam..reti!

Wah gituuuu tajuk album eh entri..


Sebelom kita proceed further,kita pi jauh...
Maila.
Ai nak story.
Nak awal2 cerita...ai nak mengakula senang cakap.
YES.
Ni adelah entri tak sedar diuntung yer tuan2 dan puan2.
Macam tajuk entri kat atas...

"Ukur baju,biarla di badan sendirik.Kalo tak reti ukur,duk dendiam..reti!"

Tapi apekan daya...semenjak dua menjak jadi domestic goddess kat umah ni..tak dapat nak bergaul dengan public.
Tak dapat nak bersosialla kate..dukla mengadap muke baby dengan tenet ja..nila hasilnya. 

-_____________-

Pantang.

Semua nak dirembattttnya!

Baju baby,bedung baby,baju MAK baby..lagikla!

Bahana...

Online shopping uols...ishhh DUNIAWI sungguh!


Al-kesah..sape tak kenai nama kat tag dalam gamba atas ni..kan?Jovian.
Sapa Jovian neh??
Lawyar?Majestret?Petaling Street??

Ala...kalo sape2 pernah ingat,nama Jovian Mandagie ni dulu penah hot sekejap masa jadik isu Linda Onn dok pertahan nak pakai baju kebaya si Jovian ni instead of baju sponsor by Astro manantah sampai kena kensel,tak dapatla dia live jadi host untuk satu event oscar ker grammy entah kat Hollywood ka time tu..?
Lupa dah..lama gila dah kott.
Tapi tula 1st time dengaq nama Jovian.

Sekarang dah melotup2!
Da femes satu malaya as fashion designer tersohor giteww
Siap jadik host rancangan tiwi lagik.

Ni la nak jadikan cerita..haritukan aku ade story pasal collection si Jovian neh.
Menggeletis ngko bila abang posmen anta parcel.
Bukak2 nengok..wahhh ala2 terliuuuq gitew!
Sekalik try sarung nengok....ha merauuung TAK MUAT!

Nila namanya tak sedaq diuntung!
Dah sah2 baru abeh pantang..."alignment" pun tak tentu lagik "align" betul2 dah perasan nak pakai baju gojes macam model tiang letrik kat bawah neh..kheen?!


Jadik adek2,kakak2,macik2 or abang2 pun bulehla...mai rapat cos dengan rasa dukacitanya ai terpaksa me'letgo'kan baju yang gojes ni pegi...*tangan letak ateh dahi*

Detail baju tu as kat bawah ni ek.

Jezzebel by Jovian Mandagie 
Colour : Beige
Size : M 
Still intact with tag & comes with JM exclusive black paperbag!
Price : RM400 (original price ni uols,kata baju baruuu)


Kalo terasa2 minat ker,terbekenan ker,tergoda ker..nak tau lanjut bole check dekat belog Fab2Corner ai ek.
Gamba up close n personal seme ade kat situ.

Nak email ai terus pun bole!Kat yellapples@gmail.com tau.

Tima kasih!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!