> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 17, 2012

My Not-So-Wordless Wednesday : Should i go gaga??


Yupe.

Ini adelah hasil berat saya selepas 2 minggu berpantang sendirik kat umah.


But jangan salah anggap plak.
Mak ekceli da lebih sebulan ber'confinement'
Confine sendirik2 ja...independentla katakan.. *hak tuiih*
By next week,or kira2 sebelom raya aji nanti..mak dah "RAYA" dululah! ^_^ *yippie*

Oke,coming back to the gamba.
Fyi,berat before pergi delivery..or senang cakap last check-up was 75kg..
YES.

75KG!
Kira achievementla kott afta 2 weeks of confinement (yang tak berape nak confine sangat pun,haha) bole lost 10kg...kan?
Bear in mind.
Mak ni kena csec.So berurut takleh...berbengkung *ekceli da try pun on the 2nd week aritu...ADOOOI rasa nak terbukak stiches bila nak pasang snap kat bengkung moden tu!-___-* pun takleh.
Pendek kata semela TAKLEH!
So kira bole tahanla...kankankankankan?

Should i go head over heels over this??
*read as excited* 
Tak jugak..hmm looks very deceiving taww!
Tengah and still aiming to get back weight sebelom peknen haritu..

Can i reach 60kg..back??
Adehhh...
Awat macam liatttt jer rasa
Coz da lepas sebulan,penimbang tu still duk kat nomot yang sama jer..???
We shall see
 *tadah tangan berdoaaa*





nota kaki : WORDLESS wednesdayKAH ini?*BELASAH!*

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!