> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 11, 2012

M a month...30 Days old yawwww!

Cepat betul masa berlalu...da sebulan pun umor anak bujang ibu yang lagi sorang ni...
Pejam celik..*tapi seselalu awakla yang pejam, n ibula yang banyak men'celik' cos awak liat nak tido malam...tup tup umor awak da pun 30 hari ..genap hari ni!
Alhamdulillah....


Dak kacak ibu da seken ^_^
Alhamdulillah..membesar bagai johan!Kuat neh minom shushu!
Berat da naik pat kilo dah masok umor sebulan ni..*yeayyy*
Sumpah kacak abes bila time tido...Puteh melepak2
Tapi kalo dia nak shushu...ibu lambat sikit da pandai ngamok!
Perrrrgh merah padam muka marah!*ikut sapeeeelah tu*



Adek Aufa lena tido dikendong ayah time menunggu turn nak kena cucok!
Good boy.
Menjeritt time jarum mencucok ke peha jer..pastu terus tido..*ibu pulak yang emo lebey,tak sanggup nengok adek nanges!* 


Budak ucuk yang kuat berpeluh ni kengkadang siap bole menguap time mandi n adekala bole menjerit2 stok macam kena dera kalo datang mood tak baek dia time kena paksa mandi! 



Progress adek since da sebulan ni..
Dah pandai senyum2...dah pandai angkat2 kepala kalo kena dukung..
Paling advance..sangat terror tahan mata.
Punyala penat,mata dah kuyu,layu...inom shushu da berbotol...tapi tetap tahan mata!
Cranky abes jadinya cos duk tahan mata xmo tido!


"I got it from my momma!"


Antara 'trademark' yang di'copycat' *ker inherit* dari ibu...
Hehe..yang pasti yang sure ayah bengkek cos adek manyak ikot pangai ibu..n opkos kacak macam ibu! ;p


"Happy 1 month birthday dak Aufa! 
Ibu doakan yang baek2 untuk adek..Jangan "dera" ibu selalu sangat oke.

Ammuahs!:-) ♥ ♥ ♥"


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!