> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, September 17, 2012

Introducing...

Syukur Alhamdulillah!
Genap sudah seminggu,cukup masuk hari ke-7 kelahirannya..
Dilahirkan secara pembedahan cesarean di Hospital Selayang tepat pada pukul 10:12 pagi, 10th September 2012 pada minggu ke-39.*kena paksa*
Share birthday yang sama dengan totuknya!




Muhammad Aufa Danish..
Dilahirkan dengan berat 2.83 kg

Jangan disangka kecik....ini species tough ops salah "RARE" kata ayahnya oke!




Watchout world!
You gonna see LOTSA me afta this!



nota kaki : C sec kali kedua ni,memang different giler dari yang first even aku buat kat hospital yang sama.But nonetheless,aku rasa i've made the right decision for baby most importantly,myself,and my family.Nnati aku update full detail experience bersalin under FPP kat Hospital Selayang ni untuk rujukan korang k?Till then,mak nak rest sakit bahuuuuuuuuu

2 comments:

Ayu said...

Tahniah!!! Baby comel sgt. Alhamdulillah semua selamat :)

•♥• Mrs RR •♥• said...

auwww.. comel giler ur new edition linda.. tahniah yer.. pantang elok2 kay ;)

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!