> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, September 27, 2012

H&M Fevaaa



Haih..
Ape lagi aktiviti nak buat kalo time2 confinement neh? 
*Mengeluh la puleks.Orang dah kasik cuti free,dok ar dendiam kheen?*
Kalo tanya aku,dah konpom2 selain mengulit baby,melipat kain baju,buat keja umah segala...mak akan"ONLINE" la of course!
Thats inclusive online shopping *ooops!* bloghopping,segala2 yang ade onlinela mak terjah!hehe

Orang tua2 kata,time dalam pantang ni tak elok online...or layan tenet,laptop segala,cos nanti mata cepat rabun...
Ater,kalo dah mak ni memang sejak azali dah rabun...siap rabun jauh campor dekat acaner???So..kire tak valid kat mak...kire takdek epekla kankankankan???
Haha *dasaaaaar*

Nila yang mak nak share..
Last few week,mak ade terbace2 kat belog sape ntah yang H&M akan buat grand opening tuk 1st outlet depa kat Malaysia ni..
Nun kat Bukit Bintang sinun...
Mak idokla big fans sangat..tapi adela selai baju H&M yang mak penah beli..tupon kat F.O.S
Sedap memang sedap selesa pun yer.
So...sementelaah mak tau pasal depa dah ade outlet kat mesia ni,harusla mak meng'usha' apekah yang ngetop or yang teng "IN" kat store depa lani tapi online jer pun....
Alah kat sini jer pun : http://www.hm.com/my

First item yang mak sevey adelah blazer..
Ngape blazer?Sajer...
Kate dah nak masok keje nanti..
Harusla 'pasang badan'!*pasaaaaaaaangla sangat!*
Ala tapi mak memang minat blazer yang ala2 boycut or straightcut...spesies yang bole lipat2 lengan tu!
Ala macam Zara ade juai tu
Haaaa macam kat bawah nila senang cakap!
Tapi idokla kaler kuning menyala cemni yer...



Haaaa,yang kaler itam macam bawah ni..sangat praktikal!
Nak pakai as office attire pun smart,or else kasual pun sangatla ngam! ^_-
Suprisingly the price adelah affordable!




These smart & gorgeous piece is only RM79.90!
Tak percaya?
SILE la terjah website dia kendirik!




These oso very the menggoda cutting.
Tapi kurang praktikalla untuk aku...bazir pulak rasanya kalo nak kena beli soploh blazer..just to match colourkan?Tapi kalo nak bole ja...
Still a good pick!Smart sehhhhh!


Bukan setakat official,kasual wear..macam shirt bawah ni pun banyak..




Yang penting..sangat berpatutan oke!



RM39.90..isn't that cheap or what???


Drooling over these pieces...ade gak yang aku angkut Aufa pi Bukit Bintang ni nanti!hehe


Not only for ladies..
Their range pun cater for guys!
Mak ade terbekenan yang ni...untuk en.lola 
Yerla,sekang ni tengah dok musim dia duk menggatai pakai cap sokmo..so macam sesuai bangatla nampok shirt dipartnerkan sekali tuk dia...

Hmmmm,tapi tak taula dia suka ker idok ek?


 Paling GERAM..
Depa ader range for kids and most importantly untuk NEWBORN !
*ciken dance*



Tengokla kiut tak kiut kalo  si Aufa yang pakai jeans ni??? 
*fhitam!*

And regenya baru RM39.90 okeh!!!!





And this hooded jacket,what not to LOVE weh?????

Paling terkini,mak dapat info kat FB tadi..depa akan bukak 2nd outlet depa kat SETIA CITY MALL on next 3rd October at 11 am.Dengar cerita siap nak bagi voucher FREE lagi!*First in line will receive a gift card with value of RM200. The following 150 in line will receive gift card with value of RM50 each*

Issssh,tak jauh ni..kalo dari opis mak!
Habessssla....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!