> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, July 07, 2012

Nak cayer ke tanak?

Hati jadik berbunga cinta kejap bila nampak tag dari encik suami on this artikel kat FB   semalam..hehe


Terpulangla nak percaya ke tak..

Tapikan,memang kebiasaan sangatkan sebelom kawen,kemain semua bergaya sakan!Tapi jangan pulak bila dah berkahwin..dah lama berumah tangga kita jadik leka,"taking things for granted" yer kawan2.

"Dah kawen,buat ape nak bergaya..melawa?"

Eh penting okeh.At least tuk diri sendirila..betul tak?Penampilan kat rumah n luar umah wajib di jaga!Biarla sedap mata yang memandang...paling penting di mata encik suamila kheeen..

Simple jer kott.Tak susah pun la.Sedikit rajin tu perlu k! 

Calit lipstik n tenyeh blusher tak makan sampai 5 minit pun..Jangan kasik alasan,tatau or macam2.Bottomline,seselalunya...adelah sebab MALAS!

Jadi renung-renungkan dan selamat beramal!hehe...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!