> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, April 10, 2012

Kijamkah aku??

Lepas lunchtime tadi en.lola email aku something.Sebenarnya we have talked about this before tapi ntahla...Aku tak penah paksa pun.Okeh aku kasik situationnyer eh..


Al-kisahnyer company tempat laki aku bekerja nak buat company trip.
Biasalah,nak reward staff la kengkunun.
Plan asal was to New Zealand and supposed to be last year.
But because of ribut ker gempa bumi yang happened last year so kena postponed.


So,meaning kena buat this yearla..but the best part is depa plan nak fly by this June 2012.
Aku dah nak menghampiri akhir 2nd trimester (insyaallah) dah by this time.
Meaning da 6 month plus.
Mana der airline yang nak kasik mak yung naik lagi kalo da sarat cemni kheen??


So tanpa sebarang paksaan *aku rasalah* en.lola yang baru dapat latest info about that trip da replied pun decision dia n then forward kat aku.. 
So korang tulun kasik buah fikiran sikit....


---------- Forwarded message ----------
From: 
Date: 2012/4/10
Subject: Re: Company Trip to Korea on June 2012
To: Khai Thing Teoh <khaithing.teoh@applied101.com>


saya x boleh pergi liao..
sy punya milestone belum achieve..
xxxxx punya perut pun sudah besar..
baby sudah menari menari mau keluar dari perut liao..
jadi x boleh naik flight..



KIJAM ker mak???huwaaaaaaaa *tetibe rasa bersalah acaner???*

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!