> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, January 02, 2012

Entri Pembukaan

Tahun baru,macam seselalu sambut kat rumah ja dengan si Danial.Layan bunga api dekat tiwi n keluar depan rumah pun bole ja nampak (walaupun tak bape nak jelas!).Jadila...dari keluar bersesak2,dengan jem yang tak hengat,tak afeeeeeeeeeeeerlah.Setakat nak countdown kat rumah pun ade jam jugak..kott?

1 Jan pulak lepak satu hari suntuk kat rumah *dasar pemalas nak merayap*SUMPAH tak da mood.Lepak kat rumah sekali sekala pun best pa..lagik2 dapat wrestling dengan Danial..hehe.Paling best bila dah duduk rumah,maaaaaaaaaaaaaaakan jala KERJA nya! *haih lepas tu BERAZAM nak kurusla...kheeen*


Tengahari semalam,bosan2 main campak2 bahan yang ready stock kat rumah,maka TERjadikla Spaghetti Carbonara with lotsa swiss brown mushroom and parmesan cheese!Weeeeeeeeeee tambah lagi 2kg!*tetibe*



Malam,tibe2 datang keinsafan dalam diri menyesalla kunun makan lunch yang tak ingat donia,maka makan 2 keping garlic spread toast bread JER.Lepas tu komplen lapo lagi....acanaer???


Tengahari ni tadi pulak makan nasi panas2 same ikan kembung goreng garing cicah kicap campor cili,bawang potong n titis limau.Perrrrrrrrrgh TERBAEEEKlah!Simple2 ja.Tapi selalunya yang simple tula yang sedap..kan?Lagi2 makan berdua,bolela...Yang penting LICIN!hehe

Sekian kisah MAKAN semata di permulaan tahun baru.Bai!

1 comment:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!