> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 01, 2011

Tolong sayew...bleh?


Tula...sah tak bace Bismilllah time neh.Ikut napsu duniawi semata...kheen?Sekarang barula nak menyesal. -__________- Yer yer,mak da insap nyahh.Tak buat dohh.

Al-kisah suka na menjamu mata menengok bengbarang online.Inila hasilnya...Dah terbeli baru tau barang tak sesuai ngan badan...Tak reti nak 'mengukur dulu dibadan kendirik' gamaknya,dah terhantuk kepala meranalah ekau! T_______T



TOMMY HILFIGER SIGNATURE CHECKBOOK WALLET ini ku beli dari Lini Branded Gallery punyer blog.HOT emang HOT.Tapi tula...dah lama na tak pakai wallet yang panjang n ladylike cenggini,terasa kejanggalan yang AMAT.Oke sile 'hantuk kepala' sendirik sekarang..T__T


front view

Dia offer 3 choice of colours.Ado itam,kelabu n cekelat.Dah jiwa mak kan ala2 keberatan ke 'earth tone' gitu,so harusla cekelat menjadik pujaaan ati mak.







  • Two Slip Pockets for Bills
  • Writing Instrument Holder
  • 8 Card Slots inside of Wallet
  • 4 Card Slots and a Pocket inside the cover of Removable Checkbook
  • Zipped Coin Compartment on Back of Wallet
  • Double Snap Closure
  • Beautiful Signature Jacquard Fabric
  • Faux Leather Trim
Harga masa beli was RM129 belum masuk postage lagi tau.Tak caye pi bukak belog tuan tanah kat sini.So mak nak let go for ONLY RM125 jek.Diulangi RM125 termasuk postage.Biarla mak rugi sikit mak rela...yang penting wallet yang HOT lagi ladylike ni sampai ke tangan yang lebih menghargainya...sob sob.

Baru dapat last week,hari jemaat.Fresh dari oben lagik.So no issue senget ker hape hoke.Tip top gitu.Nak kata sekenhen pun tak sampai hati cos belum di'rasmi'kan laie.

Lagi satu yang ineh.Kan dah kater yang lady like manyaaaaaaaaaaaaaaaak kureng suke.Pepium mauk,tapi losen tak mauk...acaner tuh?

Front view 

ESTEE LAUDER - PLEASURES BODY LOTION

Its 3.4 oz / 100 ml

Back view

*kelik untuk tumbesaran yang bagai johan yew*

 
Nak tau mane aku cekau menda alah neh? *cekaula sangat..kheen* Beli set yang ineh lew!Nampok dak tu..ori oke, bukan tipu2 tau.Nak tau cenggane bau dia? Cer bace bawoh neh :

Estée Lauder pleasures
One of life's simple pleasures.


Fresh as flowers after a rain, this sheer, shimmering floral is a spirited blend of Lilies, Peonies and Jasmine, all tingling with the rare essence of exotic Baie Rose.


Never sweet, ever fresh, it delights your senses with pleasure after pleasure.


Nak lagi senang?Pi mana2 konter ESTEE then mintak test PLEASURES punyer pepium.Sejibikla bau losen dia camtu!Mak nak let go for only RM35 jew!Murah kheeeeeen????Tau takpher!

Ade special FREE GIFT tau,kalo you uols beli ngan ai either of the stuff tau...Kalo interested email ai kat sini yer yang : yellapples@gmail.com.



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!