> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 27, 2011

Jage2 ade yang meratiii...

Aku adelah tenga menshopping bengbarang groceries termasukla nak carik thermos yang dipesan oleh mak untuk kegunaan dia ngan pakcik kat spital.

Selalu kot shopping kat Jusco Wangsa Maju ni n xpenahla lagi kejadian cenggini jadik.First time kott.Yang pelik aku tak berapa nak hangen.Marah memanjer jer..bleh'*syukur la mood aku ok jasko,kalo tak HALILINTAR ok!*

Aku memang da aimed brand La Gourmet.Yang aku pecayala opkos.Masa danial baby tula jugak yg aku guna,so fine.Yang macam danial punya da tarak*lama berjanggut dah kot* so aku setel with this nu model yg 0.75ml.Rega RM138.Diulangi RM138.

As aku cakap n tag yang telekat kat kotak thermos tu was RM138,but guess what?Bila budak konter scanned price yang keluar adelah RM179!!!* telan air liur kejap*

Ekceli time ni tak sedar lagi.Dah turun eskelator n bila aku tengah berkira2 nak pi claim pyrex yang depa baru promo harini baru aku belek2 receipt n opkos ler tekujat jap bile tetengok rege thermos tu!

Naisssla #jusco!Naseb aku ni ade instinct suspicious yang telebih.Naseb gak aku species yg belek2 receipt lepas beli,kalo xsesia burned dekat pat ploh hinggit!grrrrr

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!