> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, December 17, 2011

The Day of #NAPBAS (Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011)

Aci tak kalo aku tepek satu gambo jer dulu untuk tatapan engkorang???


hehe

Percaya tak?Lepas event aku terus ja shoot balik umah.Even aku 'solo' for 2 weeks??Penat giler kott.Pergi balik event kena redah JEM macam haram!Bole pecaya x,MRR2 by almost pukol doblas jem mengalahkan pukul 6???TENSI + NGANTUK abes aku semalam.N the best part aku jejak umah da nak dekat pukol 1!Baekla aku pergi After Party Event ngan bebudak nuffies kat Zouk lagi puas hati rasanya!grrrrrrr

Dahla gigih menyiapkan diri dari opis.*padanla muka dah tadek cuti kan?* Nyorok2 ko nak get ready *takot bosses nampok,hehe*,siap kaver dress dengan blazer lagi,bleh?Tapi terbaeek ah.Aku tukar baju then tenyeh2 make-up sendiri kat opis.Itupun da dekat pukol 5 baru terhegeh2 nak bersiap!

Keluar opis lagi 15 minit nak pukol 6,then totally depended on GPS untuk direction ke Putrajaya!Kalo dibawaknyer ker lauttt pun aku redho jer kott agaknya..kan?hehe nasebla boleh rely.Kalo tak mau aku eklankan ke Mudah.my jer!hehe tapi idokla kott,dah banyak kali berjasa kat aku...sayang sumpah sayang!^_- Dari Kelana Jaya aku redah jemm yang macam harem kat LDP segala n alhamdulillah aku sampai kat Marriot Putrajaya lagi 10minutes to 7pm  ...ko MAMPU?Naseb ko segalanya berjalan as planned!Alhamdulillah.

T aku sambung lagi cerita-ceriti #NAPBAS 2011 ni eh.Gamba dalam memory kad aku dah penoh!Nak edit satu2 laaaaaaaaambat sket ah.Last sebagai penutop terimalah gamba wajib tuan tanah yang vain sengsorang kat mana lagi......................................



TOILET la opkos!mwuahahahahahahha

tata geng!

8 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Nice meeting you last night dear... hope to see you again in the next event =)

cik puan apel said...

Eh haiiiiiiiiiii!Nice meeting you too!^_- Yupe!Harus jumpa lagi!

kak ina kl said...

wah jelesnya akak tenguk korang dapat gi ke situ. tentu best kan

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Salam!
Hello there.. owh u ngan se-table with Kak Moon eh? huhu ta sempat tegor u malam tu.. =) lookin u at Nuffnang event again!

cik puan apel said...

Kak Ina
Kalo kak ina ade laaaagi BEST!

Shahrul
Salam!Eh hai!Kite nampak awak juge ^_^ Takpe next round kite tegur2 plak eh..hehe

Filla ~ Kasihs said...

ohhh rugi..duduk dah dekat tapi tak snap pic together :(

deqnoor said...

hi... seronok dpt jumpa u mcm dh lama kita kenal kn. hope to see u again.. :)

cik puan apel said...

Filla~Kasihs
Woot woot buk filla yang ngetop singgah belog picisan kitew lew...Tula maluk tak bertempat gamoknyer..Padan kat muka sendirik!T____________T

Hi Deqnoor
^_^ sonok gak dapat duduk sebelah awok.Nanti jumpa lagi KONFEM dah tak maluk kheeen?^_-

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!