> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, December 31, 2011

Awan Nano

Boleh tak kalo aku nak buat marathon entri sebelum tutup buku 2011?
Dah lama aku tak tepek gamba awan nano kesukaan aku ni..kan?
Asik terlupa nak snap.
Ni pun tadi on the balik dari hospital Ampang terperasan yang awan cantik sangat.Tambah2 dengan cuaca yang terang-benderang.


Best-Cantik-Tenang!


Tapi pada aku,yang lebih best or paling seronok tadi..
Lepas dekat 2 minggu wan duduk Hospital Ampang ni,harini,hari terakhir dalam 2011,
Danial dapat jumpa dengan wan!

YES!
Seronok gila.
Wan merayu dengan nurse *dengan nurse bukan doc.oke!* nak keluar jumpa cucu dia sesangat.But at first nurse reject kata wan tak fit bagai then and nurse tu bole jawab.. 
"Kejap eh,saya pikir dulu..." 
Bole?

Nasebla last2 nurse tu kasik greenlite untuk cucu (Danial latuh!)wan naik,tapi just jumpa dekat guest area ja bole.
Jadikla kan,dari tak dapat langsung,kan?


Seronok betul si Danial!Siap amek2 gamba bagai!^_^.Alhamdulillah...wan dah beransur pulih.Dah kuat sikit lepas few chemo traetment..Kuat betul semangat dia.Moga2 wan terus tabah.

Bergenang mata juga mata si Danial masa jumpa wan ni,tapi biasala anak ibu kan macho,kenala kaver line...

Tapi ibu seronok sangat,seronok cos Danial dapat jumpa wan.
Tercapai juga niat Danial.
Kesian sangat,asal datang hospital ja Danial kena duduk tunggu dekat lobi..ja 
^_^
Harini TAK lagi!Harini jala....



"Be thankful whatever the situation you're in, because happiness will never come to those who fail to appreciate what they already have" 

1 comment:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cantik awan nano tu...salam kenal ye..

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!