> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, November 22, 2011

More to come?Insyaallah..

Cuti sekolah dah pun mula since semalam eh tak last Sabtu.Tapi for Danial,(kata diala) Sabtu haritu dia still sekolah cos still kena pakai baju sekolah,n pi sekolah.So not YET cuti katanya...Layankan saja anak bujang yang makin bijak berdebat dengan ibu dia ni...


video


Sabtu lepas was Hari Kecemerlangan and Graduation untuk bebudak pra sekolah sama standard 6.Aku perasan ramai kengkawan lain,sekolah anak2 depa buat buat during weekdays.


Alhamdulillah sangat Danial's was on weekend.Cuti mak da zero nyah.Celah bedah mana mak nak melarikan diri time2 hari bekerja..kheeen?So nasebla baek.


Syukur sangat.Even Danial still maintain dapat No.4 dalam kelas.Ade gak improvement dalam few subjek.Paling manes listed as TOP 10 dalam aliran.Nak compete ngan 100+ student kott.Alhamdulillah.Work smarter next year ..k danial?Ibu always beside awak!^_- 



Grup ala2 pancaragam sekolah si Danial.Yang duk pegang stick kat depantu,jadik cekgu kelas Danial tuk next year..Kata danialla.Tengok pepomance ni terus teringat jaman2 aku dulu.Dedua instrumen ni aku main kott time sekolah rendah dulu.Tapi uniform pancaragam aku  dasatttt weh.Skirt uols!Siap hapal lagu Janji Manismu,main guna rekoder...ko mampu???



Pra-sekolahnyew



Bebudak darjah 6.Da konvo budak U plak gaye


Budak kacak amek hadiah.Lajuuuuuuuuuuuuuuuuu ja jalan dia.Bergegar doh gamba!


Dapat Kamus DBP Bahasa Melayu.Ado gamba2 laie.Okelorr


Best Friend.See you next year Megat!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!