> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 18, 2011

Kunun2nyerlah...

Lately ni kepala aku tend to easily get serabut.Senang sangat 'melayang' ntah ke mana.Macam2 ada.Macam2 terpa.Kalo bole brainscan,kalo bole x-ray..sure,konfem,jelas lagi nyata nampak how berselirattnya "wayar" kat kepala aku ni.Aku redha...Redah ja."Bahagian" aku barangkali.Insyaallah..i can go thru this.God willing..


Dalam masa yang sama and yang tak bestnya pulak is that aku jadi makan banyak.Banyak kali.Sokmo.Selagi bukak mata.Kudap2 da wajib.Asiklaaa rasa nak mengunyah.Nasi kurang tapi yang merapu meraban...haihhhh tamo sebutla..Bannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyak sangat!


Sign of stresskah?Ouh mai.T____________________________________T
So sesekali..diulangi sesekali kesedaran tu datang,mulala aku meroyan.Since aku suka n tengah mereng nak mengunyah sokmo,ni yang aku jumpa n ekceli da kemaruk hari2 nak kena mengadap!


Kira2 ni da best solution or option yang aku jumpa.Aku rasala..Leka oke.Sekali ngap bole habes separuh box aku belasah sengsorang!Kinda manis but masih bole terima  pakai kat tekak aku.Idokla sampai tahap berdengung yet.Kata wholewheat grain.So seharusnya sehat n bagus untuk kesihatanla...kan?hehe


Yes.Aku feeling2 nak menurunkan berat badan.Nak re-shape *LAH kunun* Bukan nak kurus.Nak turunkan berat badan.Nak re-shape.Ade beza oke.Since aku suka kudap2,aku layan benda ni everytime aku rasa nak mengunyah something.Okela jadikRasa 'full'la jugak.Tapi........ sekejap jala.


 -___________- 


Dasar pelahap..kan?

Sometimes,aku try gak makan this as breakfast.Rasa macam tak cukup ja.Tapi acaner..kenala redho.Nak 'shape'kan?Knowing me yang tak reti nak minum susu ni..memang idokla..kan nak breakfast makan dengan susu2 bagai.Itu danial ja yang layan.Ibu dia...?Sorry naik lorila...ha



Paling tak bole blah menda alah ni punya EASY-TO-FOLLOW 14-DAY MEAL PLAN.Bole fhitam oke!Tak rera(read:rela)!Huwaaaaaaaaaaa acaner neh?Berat dah nam puloh....HELP!

2 comments:

ZYASH said...

Yang ne baru ker?? Mcm best jer..

Fida Ghazi said...

jom linda kita tubuhkan kelab Wanita 60kg++..

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!