> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 10, 2011

Entri tergodass tapi berbaur emo.Apekah??

Asal bulan sebelas ja,ngko datang.
Asal nak dekat Christmas ja engko muncul.
Menggedik2
Menggeletis getik depan aku...kan? 
Hissssssssssh,tensi tau tak????

Dala..last year korang goda aku,korang racon aku dengan Coach,this year lagi korang "bahan"kan Michael Kors pulak????? "Main kasar" ah tu weiiiii!grrrrrrrr*sambil tarik2 rambut,ketap gigi*



Dahla ko tepek pouch  MK yang mengelip2 sampai naik berpinauu mata akuni,dah tu ko kasik lagi 3 kaler nak kasi aku pening memilih pulak????PUNOHHHKorang memang sengaja kan kan kan????!*gigit2 baju sampai koyak*



Abeih tu..Pink Ribbon koleksion yang gojes same set melampau pow pow kaler merah de vogue de vass yang merah api ni sape pulak nak menjawap ha???????TENSI tau tak???tau taktau taktau taktau taktau taktau tak Ouuuh mak tensi!

 
Kamoooooooooooooo JAHAT! *tetibe*

1 comment:

doubleheart team said...

wow.. make up kit rupenye. hehe

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!