> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 06, 2011

Tak berape nak rajin,tapi nak yang sedap2 jer...Acaner??


Harini cam malas melampau pulak nak hapdet belog.Kopipes belog 'adek-beradek' pun bole kottt.Kata ownernyer sama.Ape jadik hal..kan?So korang layan gambo kek kejap siang ni eh.Yerla..kate dah kecundang nak masuk finale MasterChef Malaysia.Tak dapat masuk bertanding.."feeling2" naked chef pun jadikla kheeeeeeen?


Kalo mojo membebel blogging aku mai balik nanti,aku hapdet lagi eh??


Oh yer,sementelaah tu kalo korang serase2 tak berape nak rajin,tapi nak makan yang suwit2,yang sedap2 korang jenguk jer kat sini ajer and order wukeeey??




Yang ku kopipes dari : http://sweetstuffhouse.blogspot.com/


Haritu tengah berjalan2 kat Jusco Wangsa Maju boleh pulak terjumpa dengan sorang kakak yang sama2 kerja kat Celcom Selayang dulu.This was few months back.Tak sangka sungguh bole bertembung kat situ!Its been more than 10 years!



Nak cepat punya pasal,lupa pulak nak simpan no.handphonenya masa tu.Luckily and thanks to FB kami jumpa balik secara 'maya'.^_- And guess what dia siap order kek DFCC ni  untuk anaknya yang bongsu kalau tak silap.


7" inch Devil Food Chocolate Cake topped with chocolate ganache & buttercream yang belum  diconteng


Side view


"Happy 4th Birthday Zarif"!

Thanks again kak kema sebab order...muuuacks!


 
nota kaki : Eh eh lagi satu jangan lupa by 22nd October 2011 nanti eh tengok MasterChef Malaysia yang dah jadi bualan hangat ni kat Astro Ria (Channel 104).MasterChef TX akan bersiaran on  every Saturday – Wednesday, 9.00pm. While Master Class pulak will be on every Friday, 9.00pm.Nak tau lagi lanjut cekidaut kat sini:

Ok korang,daaaaaaaa!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!