> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 03, 2011

Capek.Itula pasal!

Khamis malam yang lepas,aku ber"silat" ber"kung fu" kat dapur menyiapkan in total 250 bijik pokodots yang diorder kengkawan.First time ni buat order lebeh seratus bijik.Fuuhhh memang mencabar giler!Dahla pengukus mak comey.Masak pun beround2la jadiknya.Tapi puas hati ah.Ilang penat lepas tengok end product.hehe


Yang ateh ni budak opis aku order untuk open opis department dia last jemaat.By right raya dah abes since khamis kan?But kat opis aku still adoo yang buat open house untuk jemaat hoke.Bersaing2 lagi.Kawan aku yang satu ni request nak pokodots yang temanya macam Flinstone.Ala2 telo dinasour kekdahnya.Alhamdulillah..menjadik n best of all si pengorder sukak!^_- Siap ada yang dah rasa terus nak order untuk Sabtu...sorila yang.Last minute order mak tak dapat nak entertain.Kanker ade event MasterChep esoknya..memangla tak sempat.Sorryla sesangat....

Balik kije jemaat ritu,haku balik ikut NKVE.Seselalunyer aku meredah jem hazab kat LDP.Nak kena hamek en.lola kat Tol Jalan Duta punya pasal mak layankan saja.Malamnya dah janji same BFF , aten dan kengkawan aten nak main futsal.Patutnya bas en.lola sampai pukul 7pm.Tup2 bole plak delay sejam!Apalagi menggelupurla balik Gombak tercungap2 masing2.Nasebla sampai jugak kat  The Club,Bukit Utama by 9 lebih sikit and just nice depa2 baru start game.Apepun mak hepi banget coz laki mak sepoting habes teman mak main futsal.Macam suuuwit gitew nengok laki tunggu bini men futsal kat tepi padang..hehe feewwit!

Dah lambat punya pasai memangla terlupa terus nak snap gamba ke hape.Lamee giler dah kott tak main futsal.Last mase FRANCE menang last year ah.Kejung2 kaki mak main malam tu nyah!Kata dah berkurun tak main.Tak hagak2 kheen,esoknya pagi2 buta nak ber"silat" lagi kat contest masterchep kheeen kheen???Degil nooorrr,tergolekla kau disitew huh.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!