> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, September 08, 2011

Top..top..TOPPER ntah hape2la uols!

Salam!

Nak cerita neh.Al-kisahnyer...ada kastemer yang mengorder beluberi ciscuppies untuk esok.Untuk sebeday anaknyer..demikianla prospek berkata..Antara konbesesen kastermer n tukang pembuat ciskek..sile hayati yer anak2!

Kastermer : Ok thx.btw,do you include toppers too?
*kastemer siap kasik GAMBA tuh!Tapi nak buat cenggane kalo dah tahap blur melampau tu dah dalam diri...kan? -___- *

Akula si pentukangbakau ciskek: Do you mean the buttercream topping or the cartoon sticks?
*duhh,terserlah keBLUR'an yang terlampau pow pow disitu.SILE TEPUK DAHI SENDIRIK ek.Dahtu panggil stick yo.Orang panggil "TOPPER" derrrr....kg.com sungguhla akuni -_____- *

Kastermer : Im referring to the cartoon sticks.heheheh!not the buttercream toppings.So just plain one for me ok.
*kan dah kene gelak..ahahaha padanla muke aku!*

 
Akula si pentukangbakau ciskek : Ahahahaha,confused adee hehe ,if that stick i will need to check first.If i can get it by tomorrow i'll update you ya hehe

image


Beeeelah konpius!Padehall TAKTAU SEPATAH HARAM pun menatang aper TOPPER tu mule2!ahahahaha *tutop muke maluuu!* Punyalah selama lebih tia ploh tahun idop sumpah taktau menau apekejadahbyer menatang topper..bole?*eleh korang tau kerrrrrr TETIBA*

Tapi takper..orang kata kalau taktau,tanya..kan?Jangan sombong2 tak bawak manfaat pun.So mak dengan rendah hati campor malo yang amat ni pun..menanyerla pada yang patut.Setelah jerih perih mak mengoogle gambo yang cantik,menarik,tertarik sumpah da bomb,memerint (read:print) mengguna dengan penuh tawaduk lagi khusyuk hinggakan jari jemari mak ni naik kematu,maka terhasilla...

image


Mickey Mouse Topper yang first ever handmade by mak aku.Vangge uools.Dalam blur2 mangkuk,dari sumpahtaktauapekejadahnyer sampai berjaya buat benda yang comel ni! *tekan lif naik sendiri,harap maklom!*

image


Puas hati jugakla bila dapat cari and buat sampai dapat macam yang kastemer mintak.Lagi2 bila dia kater anaknyer suak bangat menatang ni and dia nak untuk sebeday doter dia.Apasaja untuk anak2 kan uols? *menitik airmata...sambil nyanyi lagu "Kasihnya ibu.......membawak ke syorrrga"..oke lap air mata*

Aper,korang pun nak order??Bule..bule sangat,email ai oke yellapples@gmail.com *sempat promotuh!*

2 comments:

Fida Ghazi said...

wah..linda semakin maju!!

aku lagilah jahil.. tatau sebijik butey pon...topper ke hape ke.. bace entry ni baru tau..

cik puan apel said...

Pidah.. *cakap dengan nada serius* hidup ni perlukan kemajuan!
Barulah kita boleh pergi jaoh..
Macam ngko jugekla,dah maju sekang ader aipon!Maju gak tuh,kan.
Aku,maju camni jerla dulu..yang mampu *sambil sorok muka celah kusen!*

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!