> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, September 05, 2011

Sumpah takda HATI PERUT!

Nauzubillah!

"Kenapala sampainya hati kau buat makhluk allah yang satu ni macamtu sekali??????????? Di bulan2 yang mulia pulak tu?Insafla weh!Ko seksa makhluk allah yang bernyawa macam kau tau tak??Mungkin dia tak boleh bercakap bagai macam kau tapi derang ada jiwa,ada rasa bernyawa kau sedar tak??!!!"

Marahnya aku ya allah.Walaupun aku dah lama tak bela,dah ber'sara' dari bela kucing (since deliver Danial last 7 years,kucing Tungkik yang aku bela dulu,aku dah kasik kat mak aku suruh dia bela) yet aku still ada hati dan perasaan.Still waras.Tak tergamak nak buat kucing sampai macamtu sekali,apentah lagi nak tengok and biarkan kucing diseksa sebegitu rupa!And summore for more than A WEEK! T______________T

Aku taktaula korang2 dah tau belum pasal ni.Tapi yang pasti raya ke-4 hari tu.PETKNODE so-called "PET BOARDING CENTRE" yang located kat Damansara Damai telah diserbu polis and the owners dah pun ditangkap!Sebabnya....?Korang tengokla sendiri kekejaman yang mangkuk 2 ekor ni buat demi DUIT!YES hadap DUIT!



Muka yang "pijak semut pun tak mati!"



Macam tak ada salah!


"Dalang" Si l*hanat yang tak berperikemanusiaan!

*photo credit klubkidkl


Kucing2 yang dibiarkan kelaparan hampir seminggu!(or lebih)


Antara yang menyayat hati


Paling sedih si ibu dan anak mati yang kat atas ni mati angkara k*parat dua ekor tuh!Macamana tergamaknya diaorang..sanggup memperlakukan kesayangan sesetengah orang macamtu sekali! 


"Kalau kau memang tak suka kucing pi buat bisnes jaga kucing pesal...kan???Pastu dera peliharaan orang macamni!!???" 


HANGIN satu badanla aku!Kalau bole kasik penampar dah bersepai aku buat! Bercerita bukan main.Bisnes berdaftar bbe!Siap ada FB FANpage



and twitter okeh,tapi walhal macam HAREM!

Adalagi lebih kurang 90 ekor (kott) kucing yang terselamat and masih belum dituntut tuannya.Still bercuti raya gamaknya.Kalau korang nak tolong jadi 'foster parent' untuk kucing2 malang ni bole check detail kat sini.

Moga2 orang yang k*parat tu dapat pembalasan yang setimpal dengan kekejaman mereka.To the unfortunate cat's owner yang dah tertipu,TOLONGLA saman mangkuk2 tu on breaching contract ground.Biar derang sedar sikit!Mungkin kat Malaysia korang bole terlepas cos tadak akta  yang specific lagi berkaitan dengan penganiayaan haiwan,tapi jangan lupa KARMA tetap ada!




****LATEST UPDATE : Harini,5th September yang aku dengar dekat HITZ.FM masa on the way balik kerja tadi was that L*HANAT 2 ekor ni TAKDA VALID LICENSE untuk OPERATE AS PET HOTEL OR BOARDING CENTRE.Yang berdaftar hanyalah sebagai LICENSE MENJUAL MAKANAN HAIWAN PELIHARAAN!Memangla "kaki kencing"!PENIPU!Aku doakan ko terima balasan yang SETIMPAL dengan kekejaman yang dah kau buat!Wallahualam!****

2 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!