> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, September 23, 2011

Sementara Raya masih berbaki..

Eh,raya ada berbaki seminggu lagi kan?Seingat aku tadak lagi mak tepek cerita mak beraya kat korang ..kan? *adekeyangkesah.MUNTAH* Sorila nyah..punyaaaaaaaaaaaaalah ber'janggut' mak nak hapdet cerita raya..Sokmola tepek gamba makanan..kheeen!Mehla sebelum ilang ingatan,sebelom amnesia datang menyerang mak nak hapdetla siket cerita mak beraya kat opis pulak vuleh?Korang layankan ajer eh

Tahun ni mak rilek sikit.No more ber'silat','tsunami' bagai macam last2 year.Dah serah bulat2 kat event planner segala tuk nenek kerja mendeko.So 'open office' tahun ni mak and geng jadik mak pacak semata.Ushererla ayat senang dia..gheti? 


Suroh orang deko dengan bajet 'sempot',bule la..Dari tadek.tapi series,hampa uolls!Baek lagi kendirik buat!


Bankuet or VIPs area harusla da bomb..kheen?Abeih ko sanggup ker nak kena 'panah petir' lepas mejlis??


Area dimana orang2nya setok makan kontrol2,ayu2,sekadar cuit2 giteww



Kami yang 'marhaen' di sini sajork.Makanla kamoo disiteww.Pepandaila bawak diri ye dop?


Motip letak gambasemputtahannapastakotnampakperot ni??Ohh ya.Ni kawan yang sama nama.Anak pun sama jumlah,sama gender *eh tetiba TERspeakang*...Tapi yang sorang 'sooooooft giler spoken' yang satu lagi ya ampuuuuuuuuuun LOUD SPEAKER!Cer teke siapa yang siapa?Mwuahahahahahahehehehe


Posing harusla senget sedikit.Carik angle paling HOT la kunun! *Padehal potogeraper kasik tip-sorok perut bunchs!*


 Grup poto dengan geng 'guruh berdentum' HARUSla eberi year,kheeeeeeen?SEKIAN!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!