> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, September 21, 2011

2 Celebration 1 Bulan

Macam tahun lepas,September tahun ni kiterang wajib akan ader dabel celebration.Mak same bapak tiri aku share birth month yang sama.Mak on 10 September and pacik pulak 20 September.Selang sepuluh hari ja.Tapi sambut tetapla seperately,asing2.Nanti merajuk pulak...kheeen?

Since aku duk gila mem'baking' Moist Chocolate Cake sama Devil Food Chocolate Cake samaada untuk makan2 ataupun sekadar untuk testing2 session for  past few month,these two cakes has become my mom's and pacik favourite!Mak akula paling2 suka.Puji tak henggat punya!

So when it comes to birthday celebration,senangla aku sekarang...bakar kek saja as hadiah!
Bole..kan?hehe ^_- 


So this was,Devil Food Chocolate Cake with chocolate ganache topping plus sprinkle with oreo for mak's birthday on last sabtu,10.09.2011.Yepp,still failed on the wording..Kene practise lebiiiiiiiiiiiiiiiiih sikit..


Then semalam, 20.10.2011 aku buat pulak Devil Food Chocolate Cake with chocolate ganache topping ni untuk pacik's birthday.Saja gatal tangan,tryla baked kek ni stim style instead of bakar secara konvensional.Hasilnya...idokla tak memberansangkan.DFCC ni kanker 'berat' so bila di stimkan jadi agak keras.Jadi tak moist macam seselalu.Mak aku tak suka.Noted disitu.So no more stim  for next round for DFCC.-_____-


Eventhou..tak seHOT seselalu still licin uolls!hehe

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!