> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 22, 2011

Memanje2

Entri menyeluk pekasam tu esok aku hapdate part 2 eh.Biasakla aku kan spesies suka naa update entri last in first out.Kekdah LIFO gitewww..Jom terjah cerita cuti Nuzul Quran aku rabu lepas.Selain hari merayap sedunia,haritu jugakla aku pi memanje2kan diri ke Ampang Point sinun... 


VAIN.
Tayang rambut baru dibikin kat Nurul Shukor Touch!Dekat 2tawun tak jejak salun,sekali pergi gaya da macam mak datin uolls!Tak kesahla nyahhh,yang penting laki ai LIKE!Mwuahahahahahah.Oke per buat sesemua ni dengan hanya RM25!Berbaloi2 kottt..


Jenuh duk telek kiri kanan,tak pulak nampak2 salun si Nurul Shukor tu.Beriya ingatkan kat bawah rupanya..kat atas da...


Sederet.Selang 2 kedai ja dari Linda Onn punya My Mom's Chicken Rice Shop.Takleh miss punyala!

Signature.Reception yang simple.

Nurul Shukor Touch ni offer 3 in 1 servicela kira.Ada salun rambut,ada butik pengantin and studio make-up!Baju2 dia lawoooooooo ngko!


  
Nampak tak yang bert-shirt hijau tu?Tula Nurul Shukor.Dia duk tengah bagi tutorial,mengajar make-up kat sorang budak pompuan kat belakang aku.Kelasss ngko.One-to-one personal class gitu!Berapa ribannla budak tu membayo...ek?Aku ni yang dapat kelas make-up murah giler dengan si nurul ni pun tak dapat2 nak pi lagi.Kena tunggu depa kol,lepas rayala kottt.Ni kes penyegan nak tanye,nak amek gamba sesama tu yang curik2 amek gamba tu.....


Si sengal yang sekadar cuci,treatment n blow.Dala tu paling best bila balik rumah petang tu,dia terus cuci rambut!Shampoo Nurul Shukor tak wangi katanya...bole???

Nila stylist yang menyambut n buat rambut aku pagi haritu.Era namanya.Dia kata rambut aku cantek.Katanya rugi kalau aku buat rebonding..rambut cantek!Cantekla sangat...kan?Bercabang nam blass kott.Tskkkkk.Ha kalau pasang2 angan2 nak pi sini dalam minggu ni tapayah.Lupakanla hasrat tu..By 22nd diaorang da tutop untuk raya.Dasat..kan?Seminggu sebelum dah tutop!Semangat betak ul raya!Apapun,service adelah memuaskan n rega adelah berpatutan even own by well-known make-up artist.Recommended.Next time bole singgah lagi!^_-

3 comments:

NormaLiza Mah said...

best nye rpergi memanjakan diri..
apa2pun terus bergembira n ceria.
saja drop by utk klik2 iklan.. support iklan n hope berjaya dgn nffng..
teruskan klik2....
singgah2 n klik2 lah erk...

Cik Ila said...

Nurul syukor,wow..femes tu..artis punye make up! haha

edlidza said...

jeles dowhhhh hurmmm...

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!