> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, August 25, 2011

If only i could....

Mood kelauuuuuuuuuut yang hamat.Semua pun sama kott.Tadak hati dah nak buat apa2.Semua kalau dibagi cuti free,harus mau MELOMPAT neh gamaknya!Tapi janganla harap ek.Silalah terus verangans...

Harini,lunch time tadi aku mengigihkan diri pi merayap keluar.Seselalunya,dah nak dekat sebulan puasa ni...asal lunchtime jer aku dah melepets tidur!Lemah sokmo.Sangat fail,loser giler terasa.Tapi bila dah ujung2 posa kederat plak aku nak keluar2 bagai..Gigih!Musykil2.

Tengah2 nak bergerak keluar tadi masuk satu sms dari en.lola.Biasa dah.Masuk ja lunch time,tepat ja pukul satu (kengkadang tu awai bebenor pn dia dah kol.Belum tiem pun!) dia akan either sms or kol.Vice versa.Kata PJJ so cengginila gamaknya..Seselalunya aku off course akan happy kalau dapat message dari dia tapi kalini...

"Tahun lepas raya,b berangan yang tahun ni..raya dah ada baby..Tunggu setahun lagila gamaknya...Sedihla pulak"

T______________________T

B,if only i could...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!