> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, July 15, 2011

Sweet...but not THAT sweet

Salam jumaat korang.

Geng.Hari ni 15hb July kan?Aku taupun date harini.Calendar keliling meja ada kot.Tapi tula,just kemusykilan sikit.Aku dapat satu email ni,buka,baca and then tetibe terasa macam... "Eh,derang ni salah anta ker?" Cek2 balik address yang dihantor betul dah,hmmmm..



Kot yer pun episin (read:efficient) agak2la weh.Kerrrr auto-greeting korang neh dah weng??Berjanggut lagi kot besday mak.Kalo kasik next week ker,bole jugak mak terima pakai.Wahai wahai warga Memory Lane sekalihan tolongla adjust nengok apa yang patut.Bulan August jauuh lagi weh!



nota kaki: Ha...korang2 yang tengah baca ni,tak reti2 lagi ker nak 'standby'.Exactly 19 hari dari sekarang.Baaaaaaaaaaanyak lagi mase nak 'mencarik' apa yang patut di carik..kankankankan?hehe  

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!