> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, July 23, 2011

Sepagi di Pilin

Bangun pagi adelah tak kaver line oke.*dasssssssssssssar*Mak mentua dah bangun siap mandi segala bagai,anak menantu duk elok berlingkorrr tidoo lagi.Syabaaaas!Salahkan laki ai yang pakse ai temankan dia buat repot keje sampai pat pagi *dan,dan*Nasebla dapat mak mentua otai.Sporting and tadahal.Kalu tak menanges lakau pompuan.*silelah bersyukur* 

Celik2 mata tengok jam da dekat 7 lagi.Dahtu apalagi,bergegasla membangunkan diri  menonong menuju ke ceruk dapur rumah.Owwwh ibu mentuaku sedang menggoreng.Check2 ayor belom dibikin lagi.Cantek.Itewla tugas ai di pagi yang hening ineh hari.hehe.Setel meng'ayor' *apekah??* neskepe susu,mak mentua bagitau nak keluar membawak cucu pi Senawang ada urusan spital.FYI my mak mentua otai oke.Siap merempit sendirik ja Saga FL dia tu kalo nak pi mana2.KL pun sampaiii k.Kau mampoo??*tetibe*

"Kalo mak balik lewat,ekau masakla apa yang patut eh.Udang samo ikan kombong adoo lam poti es.Masak yo."

"Okie,mak.Taapek.Pandaila ***** nanti" 

See see,sopan gitu menantu mengkaver line.Eh tak betul2 oke.

"Kalo tak,ekau tunggu mak yooo" ea ehhhhhhh mak ni,perli den ko....?*SENTAP*

"Takpo,pandaiiila den" oke tipuu aku takla jawab den.Gilo.Aku sobut nama akula weey

Oke itu adelah situasi di pukul 8.Jam sekang dah menjejak jam sembilan sotongah.Si anak ngan sepupu2nya duk melayan game kat laptop..



Yang apaknya maseh membungkang tidoo cos baru dapat tidoooo pukol pat pagi lepas setel menyiapkan repot koje


And apa aku buat?Bukak tenet.Layan FB,mengangga nengok minah salleh si Laura apentahname kat channel AFC tadi main campak2 tapi menjadikkk jer lauk yang dimasak!*macam tipooo jerkan?*and sekarang duk me'nelaaah' memikior pasal menda neh....


Bleh?????YES pokok neh dopan umah mak mentuo den yo!Kejakunan kojap.Ko hadoooo?MAMPU?????*tetibe*

2 comments:

Zyash said...

wah...siyes banayak giler durian...huhu...mesti tak sabar nak tggu gugur ne kan...

cik puan apel said...

Tula pasal.Geram!

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!