> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, July 28, 2011

Ooouh aku tergoda,aku tergoda terkeciwa..huwaa

Dah mulala tu *geleng kepala*
Dia dah mula dohhh.Yang tahun sudah 'punya' pun sesak2 napas baru habis mengganti.Pastu yang tawon ni punya pun tak tentu2 lagi nak penoh...DAH menggeletis,menggedik,menggodek,membrowsing BAJU RAYA!Daaaaaaaaaaaaaaaaasar,kan?


 
Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.
Mak sebey2 jerk.
Tak luak pun...kan?
Cuci2 mater.Perlah salahnya..kankankankankan?
Cer jeling2 yang berjaya 'memikat' mater mak neh..
Cer tengok,cer tengok 



Keeeeeeeeeeeeeeelas ko!Nama baju JEMILA!
Ko mampu?


Kacaaaaaaaaaaak sehhh kaftan RED HOT dari H.O.A neh..gegel2 kepala lutut mak,biler menengokkan reganya!T_T


Yang neh pun sah HOT kalo mak yang memakainya di pagi hari raya..


Tapi....

Tau dah,yang tawon ni...mak tak dapek punya baju raya baru..
Sobsob..

"Tapekla danial.
Biarla awak jer yang kacak encem tawon neh dengan baju same kasot baruuu.
Tapek.
Ibu pakai baju pat tawon lepas jek.
Ibu redho..." 

Ucap ibu yang teresak2 sambil 'menjeling' penoh makna kat ayah..

4 comments:

Freaky said...

lawa baju tu :D

PUANSTOBERI said...

huhu..
harap anda akan beroleh baju raya yg gemilang itu pada hari raya tahun ini nanti :))

Fida Ghazi said...

jom share beli yg kaler merah tu nak? ko pakai raya ketama..aku raya ketiga.. raya kedua elly..

stuju?

asnizaziz said...

wahh mengancamnya baju raya?mesti harga pon masyuk kan?

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!