> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, July 18, 2011

My super doper mini ciskek!

Kalo korang nak tau,aku memang suka masak extra in case kalo ada sesiapa order or memang sesaja 'gatai' tangan nak masak kek.Tak kesahla kek hapepun musti ade extra sikit.So early last week aku sesaje masak untuk diri sendiri makan.Teringin nak mentekedarah beluberi ciskek.Hehe.

So aku bawakla sikit ke opis as tester kat bebudak customer service centre yang under division boss aku.Sekadar nak kasik rasa,so aku rasa buat kecik2 oke kot.Kang muak pulak kalo kasik slice besar.Nak tau tak besar mana super doper mini ciskek or cuppies yang aku buat as tester kat bebudak opis akutu tak?hehe SUMPAH comey..


Alhamdulillah.Soknya budak opis aku merangkap ex-partner bowling aku yekni cik payina terus  meng'oder' minis ciskek aku neh.Nak saiz tester jugak katernyer.Aku oke ja.Nak 3ploh bijik and  pek soploh soploh.


And few others ada oder jugak but yang  full size ah.Suke suke!^_^ tenks geng!


Yang super doper minis neh aku juai 2 pcs for RM1.50.Kalo cuppies standard yang aku selalu buat tu will be RM1.50/pc.And kalo nak yang full size,which is 6 inches punyer round tin cake is only  RM35!

Kalo nak order contact aku kat sini eh. : yellapples@gmail.com Tenks geng! 

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!