> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, June 02, 2011

Dah takda ayat dah nak bagi

Ingat tak entri yang aku mengamuk,meroyan,mehaban tak ingat donia hari tu kat sini?
Nak tau apa jadi after that entri tak?
Haih...LETIH!

Selepas SATU BULAN SETENGAH.
Ini yang aku dapat
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..


Bole?
Kalo ko jadi akula kan...
Aper agaknya korang RASA?
Or yang akan korang BUAT?
Cemana agaknya korang nak REACT??
Agak2 kalo aku 'bakor' jek tempat tu....berdosa tak??
-________________-
Grrrrrrrrrrrrrrrrr

3 comments:

Ayu said...

arghhhh. tgk pun tension. bako je, jgn xbako. apeke mangkuk hayun sgt dorang ni????

cik puan apel said...

Tula ayu!Isssssh BERASAPla kalo ingat reply yang depa kasik lepas tunggu sebulan setengah campor lagi sejam!Grrrrrrr memang terBAKOR!

RashAtie said...

kita bako je...

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!