> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, April 01, 2011

Short one

Dah lama..in fact dah berjanggut takdak pi ke mana2.Dengan kerjanya,dengan masanya yang macam tak pernah cukuop,ditambah pulak situation long distance marriage yang dah dekat dua tahun ni...memangla susah nak arrrange this kind of thing.Danial pulak da start schooling,lagiiiiiiiiiiiiila payah nak buat planning.Kalau dapat pun kenala weekend or bila school break.Tapi tula...ayahnya bekerja tak serupa masa ibunya.Waktu cuti ayahnya pun tak macam orang biasa lalu.Tapi ibu ngan danial tetap bersyukur.Tatap redho..Masa yang ada untuk sama2 walaupun sekejap tetap kami gunakan sepenuhnya.Biarla...quantity does not matter,tak penting..QUALITY tu yang kami mahu. 

Alhamdulillah...ni kira short notice punya.Takdak plan pun sebenarnya.Random and seriously spontaneous!Awal minggu baru tadi baru berkira2,dapat pun,sempat book segala.Kalau tak ada aral...sampaila kami ke 'awan' sana.^_^ Danial dengan ayahnya yang paling eksited.Biarla..walau dekat,walau mungkin buat setengah orang..."Ala pegi situ ja..ka?" kami bukan kesah pun.Kalau ibu lagila..malas nak layan mulut puaka.Hanya kami yang tahu,apa yang kami lalu..Jadi tolong jangan ganggu,sebab kami rasa semua tu...tak perlu *ecewah ayat aku...skema jap arini!Sori ek*

 
Bai korang!Jaga diri bebaik tau.Kami pi sampai hujung minggu ja.*macaaaaaaaaaaamla ada yang kesah..kan?* En.lola mana bole cuti pepanjang!"Kota Keriangan"............tunggu kami sampai tau!Tata korang!^_^


1 comment:

Fida Ghazi said...

selamat berseronok2 ye!!

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!