> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, March 23, 2011

Tolong kawan

Yeeeeelllo! Salam petang rabu engkorang!
Ni aku nak kasik satu entri berbaur promo kat engkorang semua yang sudi membace belog picisan akak yang tak seberapa neh..Tolong kawan ekceli.So kalo ada yang berminat  nak TRY,TEST,TENGOK n BELI,sudi2kanla contact ai eh.

Al-kisahnya...kawan seopis aku neh spesies suka naaa buat eksperiment dengan mukanya.Bukanla nak kata mukanya tu ade masa'alah ke hapa.NO.Mukanyer puteh beresih ja..tapi itulanya GATAI, lebih.Asal pi ja konter lancome,nak try.Pi bodisop pun nak menerai..Habesla aku rasa semua konter kecantikkan tu diterainya.Nasebla dapat kulit yang m'dengar kata'.Spesies tadah..tepekla aperpun.Memang no..hal.Dah beli,diterainya sehari dua..rasa tak best tak syiiiok,ditolak,dijuainya kat kengkawan.Termasukla yang satu ni.SK II range.Maaaaaaaahai oke!Tak mampu kulit mak nak pakai...ahahahaha.So kengkawan,silela tengok kot2 berkenan.


1. FACIAL TREATMENT CLEANSING GEL (100g)
"A make-up remover that quickly blends with your foundation and the dirt embedded in your pores. Removes impurities perfectly without damaging skin. Contains SK-II Pitera® which helps revitalise the skin's natural renewal cycle and balances the skin's natural pH after cleansing. Leaves your skin feeling refreshed and dewy moist after use"



RM70 for half bottle (Normal price : RM149.00)


2. BEAUTIFY AGING RANGE : SKIN SIGNATURE (80g)
"Clinically proven to help you look up to 4 years younger in just one month, this anti-aging moisturizer helps strengthen Skin Power to give your skin total beauty through a balance of firmness, smoothness and radiance."
 


RM150 for half bottle (Normal price : RM499.00)

3.WHITENING/TONE CARE : WHITENING SOURCE DERM-DEFINITION UV LOTION (SPF50) PA+++
"The secret to Whitening Source DermDefinition UV Lotion (SPF50) lies in its five ‘active’ systems, which work together to deliver five benefits – spot prevention, tone improvement, prevention of sebum oxidation, long-lasting penetration of active and long-lasting hydration of up to eight hours – alleviating issues caused by external environmental factors. Whitening Source DermDefinition UV Lotion (SPF50) contains thio-amino acid, an anti-oxidant. The anti-oxidant-rich formula helps in protection against sebum oxidation, thus preventing damage to skin’s protective barrier. Whitening Source DermDefinition UV Lotion (SPF50) also contains SK-II’s unique ingredient, Pitera®, which enhances skin’s overall condition."

Selling for RM180 - left 98% (Normal price : RM218.00)


Anda BERMINAT?? Nak try,test,tengok?
Mak ado amek gambo bengbarang yang sebenooo tapi terlupeee pulak bawak kebel kemere, so tak bulehla nak upload. Memalam sket mak upload eh.Rega bole runding lagi............Siap ader SPESIAL OPER (read:offer) yang SUPER DOPER unresistable okeh.Terrrbaeek punya.Kalo nak tau lanjut,kontek aku nanti ek : yellapples@gmail.com
DAH SELAMAT DIBORONG OLEH CEK PUAN AYU!

Mekasih cek puan.Nice doing business with u ^_6

3 comments:

Rahimah Ramlan said...

huhuhu..too bad, kulit saya sesuai safi rania je...:(

apples,dia.. said...

Hikhik...kite pun takleh sembarang T_T OLAY jek yang 'layan'

Anonymous said...

Very good info. Lucky me I came across your blog by chance (stumbleupon).

I've saved as a favorite for later!

My web site: LumaEssence Serum

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!