> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, January 30, 2011

Mau yang PENYET2 sajork!

Aku rasa2kan...
Sesuai kott every weekend aku isytiharkan as HARI MAKAN2 SEDUNIA.
Korang rasa sesuai.....dak?
Mentang2la sooti sokmo,nak cerita pasal makan aja.
*patutlapun GEMOK*
+____+
Macam takdak aktiviti lain dah..kan?
Pedulik.
Sharing is Caring ma...........
Kalu nak,mao tengok,stay
Tamo BLAH ar...
*mode EMO tetibe*




Hari tu tettiba teringin nak jejak ke sini.
En.lola la offer...
"Nak makan mana eh?" 
Macam orang ngatok kene offer tidor kat katil empukla katakan!
Tak putus2 OKE cakap lam ati 
"Alhamdulillah, 'SELAMAT' den,tak payah masak malam ni!"
^_^
Muahahahahahahaha 
emang 'DASAR'
*LEMPANG*
So apalagi dengan laju2 aku jawab "Gi Ayam Penyet,jom!"
"Adaka,kat sini?" tanya en.lola yang blur
"Eh...mestila ada kat Wangsa Walk tu ja!"
*mode jaat+pemalas nak mam*** activate!
Muahahahahaahahhahahahah*
So apelagi........
 JALAN2 CARIK MAKAN jom!



Si bam bam kesayangan yang beriya nak men'ode'kan 
Antara yang di odekan



Masak lemak tempoyak (kott) pucuk ubi(ahahaha ilang ingatan kejap!) .
Reganya RM5(kott)
Yang ni En.lola yang mintak tambah,aku kan tak makan sayo spesies2 cenggini.. 



Inila yang menjadi idaman ramai (kott) Yang wajib diode once ngko masuk ke ke sini.
Ayam Penyet Set : RM8.90 (kott)
Yang tak penyet bole blah oke.
Selain ayam penyet,ada tauhu,tempe goreng,timun and sambal yang podas molotup kebabom!
FYI,kat sini kalo ngko nak makan ayam penyet dia,
it wont come in a set yang together with nasik tau.
Nasik kena ode asing.
Unless ngko nak meratah ayam sesajork la..
Ohh lupe, nasi puteh dia RM1.50 per plate ya (isssk mahai..kan?)



Ayor yang di ode adelah,Ice Lemon Tea same Snow Shake Lychee.
Si danial ode milo suam tapi ibu dia tak sompek nak snap


Tatapla sepuas2 hati gambo kek ateh neh
Dah selamat pun di'kenduri'kan oleh en.lola,aku ngan si danial.
LINCIN(read:licin) oke!
Sluuuuuuuuuuuuuuuuuurp,burp!
Oke abis.

1 comment:

Freaky said...

singgah sini n nampak banyak makanan. following anda

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!