> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 09, 2010

Sawadikkap..oops SAPPADAQ...lah!

Akukan,kalo ade yang perasan..kan *Memang TAK...lakan!* dah macam jadi habit.Suke naa nak hapdate entri yang "last come,first serve".Merepeks sungguh.Cerita yang dah past for few days berkarat..lambat nak post tapi kalo yang baru sat2 tadi jadik...yang baru senapas lepas laju ja!Lagila kalo part2 cerita tang MAKAN!Hikhik...korang pun suka gak....kankankankan???Takpela sok lusa ke aku hapdate tang lain puleks eh.Dah lunch tiem neh....best ooo kalo dapat 


.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.


Nasi Goreng Thai...wuuuuuui terLIUQlah!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tambah puleks  ade "sparring partner" yang satu ineh!


Gilerlah!Dari sombong,beriya cakap tamo makan nasik...habis LINCIN aku 'belasah' semua ni sorang2 ngko! *amacam.....PELAHAP tak???*


Nasi Goreng Thai,Kerabu Manggo ngan Tomyam (kosong) untuk RM11+ 

Memang berbaloi2la aku cakap ngan ngko.TERBAEEEEK!Recommended,Thumbs UP segalalah.Next time kalo jejak kat Food Republic,Pavilion carikla stall neh tau!Tak rugi..seyes.



2 comments:

Rinz said...

Uhhh sedapnya!!!!

shah farez iskandar said...

best nih mkn time2 hujan..lapar siot:)

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!