> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 14, 2010

Memang da DOMB!

Semalam,kira2nya second timela aku jejak kat gerai neh.First time ngan en.lola.Semalam plak ngan danial,acu and her bf.Buat sape2 yang biasa merayap kat area Titiwangsa or Istana Budaya musti tau gerai neh.Last week monday menyambung cuti lepas balik dari Tanjung Piandang aku pi makan kat sana...Punyalah lalu-lalang kat situ beratus kali,tapi tak penah terdetik nak jejak.And last week,aku singgah time orang balik keje,tepat2 5.30ptg time gerai tu baru ja nak bukak,lepas ja kami duduk,ramai orang2 yang baru balik keje menyinggah.Memang femesla tempat tu kott.Aku jer yang lambat jejak!


SANY CHAR KOAY TIAW

Kalo bawak keta laju2 musti tak perasan.Betul2 dekat dengan traffik lite dekat ngan entrance nak ke Tasik Titiwangsa.Kat sebelah gerai ni adagak satu gerai lain kaler merah jangan tersilap tau.


Sementara duk tunggu order sampai..mem'belasah' jambu batu yang beli kat Sg.Perak R & R masa balik Tanjung Piandang haritu..Aku memang spesies suka "angkut" bekal kalo jenjalan.Paling kurang musti ader bekal air nescafe latte.Kalo nak mayap ke tasik..lagila macam2 aku angkut.Patotnya nak "layan" jambu ni time danial main keta control dia,tapi naseb tak baek ujan..so kat kedai makan pun jadik.Best wooo!


Buh asam boi banyak2..pergggh terbaeeek ar!Rangup abes.Ngap..ngap..ngap munyik dia!


Tak lama lepas tu...Fresh Orange aku sampe..murah wei RM2 ja.Dala pekat!Best2...Then few minutes after that sampaila Star of The Day....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

CHAR KOAY TIAW 

Special punye!Memang da BOMB ar!


RM5.50 jek!Sedap giler!Kalo tamo telor mate yang lembik2 camtu (aku pun sebenarnya kureng tang telor yang tak lembik2..en.lola,kalo yang cenggini LAJUlah!) kiranya yang besa2 just RM4.00..Mula2 pakat,ingat nak share sepinggan.Kunun2nya nak try test sedap ke tak.N summore nak lomantik2 lancing2la makan men suap2.Tapi hampeh."Sile order pingan sendirik2 yerk.Zaman suap-menyuap dah berlalu.Harap maklum!"Takdela.Sedap punya pasalla neh.Serius.Tapi ni tang tekak akula.Memang sedap.Kalo korang nak tau betul ke tak sedap..pi try tau!

2 comments:

PUANSTOBERI said...

btul! mmg setap. Reen ni jenis tak sker makan CKT tp kat sini leh telan.
Alololo..nak share apa nyer.. sket je CKT.
Ni dkt je ngan umah kiterang. Lenkali helo helo la kalo da smpai sini. Leh kita ketemuan. tehehehe..

err...lama tak makan sini..celebrate kat sini aci tak? hihihihikkk

edlidza said...

ko buat aku lapa jekkk !! aduhaiiii !!

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!