> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 06, 2010

Cerita Ceriti..

Senin hari ni adelah sangat best cos aku SOTI!Antara benda yang sangat best dalam donia (kott) bila bangun pepagi senin and tak payah nak terkocoh-kocoh bersiap pegi keja,meredah menempuh jem yang berbatu.Sangat BEST!Tambh pulak esok dapat cuti 'free'  double bestlakan,jadi aku tenga sedaya upaya (eceh) untuk meng'enjoi'kan masa2 sengggang yang tak selalu nak dapat neh..Buat kengkawan yang bertugas harini.."Tabahkan hatimu...esok korang sotila puleks yer!"muaheheheheheh..

Semalam,kami bergerak balik dari Tanjung Piandang dalam pukul 6.30petang.Setengah jam sebelum tengah malam dah selamat jejak kaki semula kat KL.Alhamdulillah,traffik clear giler eventho semalam ahad.Sempat berenti rehat kat Sg.Perak n memborong jambu batu tadak biji depa yang femes..Paling best dapat jumpa Kuah Rojak Mak Bee.Habisla...me'rojak'la aku kejenya lepas ni!

2malam kat Tanjung Piandang,memang malam sabtu haritu jala,yang sempatnya aku menghapdate,meg'online'kan diri.Line broadband Celcom jadi cam harem puleks bila sampai kat kampung mak.Stress.Naseb lepas gak menghapdate kisah Tako Tao aku yang sodap tuh!Itu pun lepas dekat doploh kali menekan punat Publish Post!Tensi woh.Sudahnya hari kenduri yakni semalam satu haprak pun tak jerluih time nak menghadpdate.Kata duk membizi jadi 'penyibuk' kat kenduri kawin semalam,sampai KL pun da tongah malam,katil ngan tilam dah menjerit2 panggil suruh tido..apelagi ke 'laut'lah belog aku ni terdampar sepi...*muntoh!*

Sorila eh,sekadar coretan aja yang mampu kasik.Gambo manyak.Melambak.Tapi dah 'kelaut' semalam terus lupa nak charge bateri kamera yang dah out,ngan henpon2 pun terbabit sama...tapi best ooh donia tanpa gangguan di hari senin neh.Try ah.Muahehehewakawakaeheh^_^


nota kaki : Malam2 sikit nanti,kalo sempat,(bizi norrrla,ngko tuh!)'mak' tepek hot2 story kat sini lagi eh!Stay tune.....*muntoh!*  


1 comment:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!