> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 03, 2010

Bila rajin dia...mai!

Kiterang satu famili gonna go back to Kedah later tonite cos this weekend ade wedding kazen aku.So memang da kena packing baju sesiapla..kan?Dan nak tanak,benda yang aku paling menyampah nak buat PAKSERELA kenala buat gak..which is LIPAT KAIN.Sangat tak best oke!


And come to my suprised,malam tadi entah hape hangin,mood rajin si kenit neh mai..boleh pulak... "Ibu..danial nak tolong ibu lipat baju yang danial nak bawa balik kampungla.."....BOLE???Wahwahwahwahwah..tetibe rajinLAH pulak anak teruna ibu sorang ni!


  

Gigih oke.Aku kasik satu sample jek then he did the rest.Dak kacak aku sorang neh spesies cepat tangkap (alhamdulillah...) so memang senang ar.Ala..ade certain part yang terkeluar tu besala..kan?Kalo nak terus harap dapat stock yang lipat baeek punya lurus,siap ade 'tulang' bagai for first timer...memang TAKla..kan?Aku yang da nak masuk 3series pun terbabas lagi wei.Ape yang penting...KERJASAMA effort,that counts the MOST! Betul...tak?



Selamat ngko,dia lipat stock baju dia nak bawa lik kampung!Siap suruh aku amek gambo dia lagi oke!Demand tu.N summore posing tak mainla berdiri,aper barang....?Style kena baring2,guling2 dekat ngan HASIL LIPATAN barula STYLO beb!"Danial....danial...lepas nih baju ibu yang longgok2 dah cuci tu awak tolong lipat SEMUA lah eh??"*wei DERA anak wei...repot!*

3 comments:

kak ina kl (1) said...

untung ibu dapat nak serajin Daniel..biarlah rajin sampai ke besar yer

amyza fora said...

wah...kemajuan,bagus danial..truskan usaha,jgn jd cm ibu...hhahahahaha

edlidza said...

Sejuk perut ibu ... sesejuk ice cube yang ko kunyah ari2 tuh ada tak ...:D - anak aku yg tinerrr tuhhh jgn harap ...suwuh baru buat !! hahhahahhah...

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!