> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 10, 2010

Ban Pecah!Bukan 'bun' roti oke...

Sebagai seorang yang bajet nak jadi blogger tegar *muntoooh* (read:wannabe),bila da sense yang mojo bebloggingnya dah mule menunjukkan tanda2 nak ke'LAUT' (read: PEMALAS!) padehal ada banyak GILER benda yang harus (ehehe tetibe jatuh 'HARUS' Apeke??) dihapdate..apeke yang patot dilakukan untuk menyelamatkan keadaan..CUBE TEKE??*ape yang ngko merepek ni syaaaaaiton!*

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
Tepek GAMBO bebanyak jawabnyer!
^_^
Muahehehehehe
Bijak!Bijak!
Solution terbaeek yang diperakui blogger2 seantero donia...kankankankan???
Even kak red pun buat mender yang same tau!
So
Terimalah

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

DUGONG  OTOMEN COSMOS bertuka!!!!


Budak kacak ni...kan pantang!Mana bole jumpa laut.'Geram' sokmo!Asal nampak laut nak terjun,Asal nampak laut nak terjun,Asal nampak laut nak terjun,asal nak terjun LAUT oops dah pun ke laut.SAH lariks sumer2 ikan same dugong kat pantai tuh.Konfem depa ingat ada RAKRASA oops RAKSAKSA datang menyerang!Ekekekeke..


Dan harusla pompuan gediks pun kembali......muahehehehehehwakawakaeheh Pompuan gediks?Mana2*LEMPANG*"Mana tumpahnya kuah kalo tak ke nasik..kan?Paling2 pun ke lantai dok?Dah tumpah..ha tak reti2 nak lap??*merapu lagik!*Si danial tu pun sebenarnya ngikut tebiat aku.Pecinta laut!Tapi yang aku tak suka nak mandi2 ni.Ape barang?Nak mandi balik umahla wei!Muahahahahaha.Sytle aku kalo pi tepi pantai harus..amek gambo,lepak,duduk bersila sambil menikmati keindahan pantai,laut,awan kepul semua yang ada kek situ..Best siiiot!Bajet feeling duk tepi pantai Maldives ke Hawaii..la kunun!Padehal kat Ban Pecah jek!Ban Pecah kat mana?Dekat ja..kat belakang umah tok akula...muahahaha oh tidak,ya..ampun da melalut lagik.Ban Pecah ni kat area kampung mak aku.Tak jauh dari pekan Tanjung Piandang.Kat Kedahla opcos.Yang tak bestnya,jalan nak pi sini agak sempit and pantai dia pendek ja..Apepun danial enjoy abes.Berguling2 dia kat gigi ayo tuh.Mentang2la ayo cetek!



Aiiii en.lola...kat site 7 hari seminggu da jadik "mandur", ni kat tepi laut pun still "gile kose" ker???"DEDIKASI" sungguh!Muahahahahahhahaahhahah *matikla akuk kalo dia baca neh!!*




Agenda asalnya adek aku nak shoot gambo pengantin yakni seppupu aku kendirik kat situ.Best ngko.Perantin bergambo kat tepi pantai.LOmantis gitu!Jeles mak!Time mak dolu2 bergambo kat dewan sajork!Sobsob -_- So sebagai mem"balas dendam"...

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

My bajooo

Top : H.O.A
Bottom : Soda Exchange
Pump : Cotton On
Shades : Vincci (beli time SALE,soploh inggit jek!)


"Perantin" (read:pengantin) lama the returns!Nak JUGAK!Sekalik-sekala nyah..kasikla chance!Ok,cukop.Sambung next entry plak.Tadi beriya kata mood "kelaut" ni melimpah2 plak idea nak membebel menulis..tskytsk.Cukop2,kang aku tepek gambo perantin lama ni bebanyak,ramai plak yang muntoooh...kan?Babai!^_^

1 comment:

darkbatman said...

hahaa.. adoi. penat aie gelak.. klau laaaa kamu turut same jd otomen mesti gempak..hahahaa

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!