> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 10, 2010

Sangap

Masih sama.Tadek yang berubah.HANG.Status quo.Grrrrrrrrrh.Kene 'blocked' ke hape??


Tensi bangat.Stress woh.Aku tataula pesal since last week aku macam tadek idea DAH nak membebel tulis apa kat sini.Sadis oke.Naik petak dah pale hotak 'mak' neh -_- *macamla sebelum ni banyak naaaa idea ko kan????*


Perluke aku terjemah maksud yang empat huruf di atas tu??Sudahnya nak tau aku buat apa??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

1.Da dekiat 3 hari malam berturut2 buat 'BLOG HOPPING'

2.Godek entri orang dari zaman 'tuk not'(read: lamer punya daaaa).
Seyes tak tipoo.GIGIH oke aku baca entri depa (biarla rahsia...muahehehehehe) dari 1st entri sampaila yang ke latest(LAH sangat).Tak khatam lagik pun lagi sebenarnya.Giler ko,adetu yang setat buat entri dari tahun 2006...ngko.Meroyanla.Nak suruh aku 'juling' ke haper??Tak pun ko nak suruh "bintang2 kehidupan menari2" depan paler aku neh (read : FHITAM)ker??Cukopla aku bagitau yang aku rasa rugi tak baca belog depa dari dulu*wootwoot*TABIK okeh.GIGIH depa neh.Yang pasti aku da mula jatuh cinta(ik) belog2 itew...auuuuuuuuuuuuw!*oke MUNTOH*


3.Belog hopping LAGI,Godek entri orang dari zaman 'tuk not' LAGI,Belog hopping LAGI,
Godek entri orang dari zaman 'tuk not' LAGI,Belog hopping LAGI,men FESBUK jap,reply comments,Godek entri orang dari zaman 'tuk not' LAGI,Belog hopping LAGI,Godek entri orang dari zaman 'tuk not' LAGI, dan LAGI,dan LAGI,dan LAGI
oooOH FHITAM!



Kengkunun bila baca belog oang tu ala2 nak amek,*ke curik??*FEELla,aurala,carik inspiration,motivationLAH kunun2nya.*cett podah* Sudahnya belog ko jugak yang terabai.Yang bai2 hai2la....kan?*APEKAH??*Okela tu dari aku duk tenung lappy kaler silver neh sampai tembus berasap molotupKAN????

lawa sangatlakan buat muke cenggitu ngan rambut megi goweng tuh???




nota kaki : Oooowh esok aku akan kembali 'dirantai' oleh 'botak' itu...*TENSI oke!*





4 comments:

darkbatman said...

dh godek blog aie? hehee. thx utk info faces 2.. dh beli rini..hahahaa

appledia said...

en.darkbatman : Kojap laie,ai godek hoke?^_^
FACES?..oh no prob.Congrats again!*jeles banget sehh*

Sharinginfoz said...

sebut pasal maggie lapar le pulak

Skyline Nuffnang Premiere Screening

appledia said...

en.sharinginfoz : Adoi.Tetibe tehingin megi!??
Salah konter dah ha..hiks

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!