> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, November 30, 2010

Kasi promote sikit..bole?

Pernah tak korang berangan,bersembang,merapu meraban pasal your future plan?Alaa,chit-chatting,imagining,picturing....where you will see yourself let say like..in 5 years time?Musti penah kan?So did myself.Me and my girlfriend furthered our studies together in UM about 4years ago.Kata dah study sesama,memangla SELALU terlebih hangout together2.Buat assignment sesama,merayap tak payah citerla.Semua benda kitaorang cerita..share.And FUTURE planning semestinya!


Suprisingly,we both share the same view almost on everything.Owwh 'jek'KAH itu??Nope,probably because we shared almost the same values in life.Like,we both get married in quite young age (19&22,haaa..takker MUDA tu?),have kids (on her case-'kids'LAH,aku 'kid' ja..hiks!) di saat kengkawan semua duk sibuk study and macam2 lagila.Maybe thats why,banyak her experiences,opinion & views almost similar to mine.But we both still adaja "tegang2 leher".Tu WAJIBla.I guessed thats normal.Tak gaduh,tak 'geng'la wei!^_^.We kinda compliment each other.Standardla,ade benda yang aku suka,dia maybe tak suka,vice versa.We are 2 different person perr...duhh?Recall few years back,kalo tak silap time tengah lunch kott.We both discuss bout' our 5 years future plan.That time,we were both 25.So becerita kisah bila nak masok umor 3ploh,ape plan...?Kengkununnyala...Agak kelaka bile kitarang berdua sebut benda yang sama.By the time we touch 30 (which is next year!...Oh NO...),da tamo keja ngan orang.Bajet dedua nak jadik boss..la.(cett).Elly was so eager sharing her future boutique plan and aku pun tamo kalah..tapi aku duk imagining nak bukak butik pengantin..instead,bole?So....itu adela sikit sebanyak,antara salah silah,sejarah,punca tercetusnya.......

 
Belog Fab2Corner aku neh! 


This is the 3rd time aku tuka template belog ni.Takpela amek aura baru,kasik ceria lebih sikit.And m kinda like IT!^_^ Selain dari 'kisah' kat atas,si mamat sorang ni pun menyumbang jugak.Dia pun antara sebab musabab BESAR aku bukak belog ni.Manataknya.Berlonggok,berbukit gakla barang2 kazen dia yang fashionista tu dibaginya pada aku.Kazen si shant yang sorangni,memangla fashionista,stylo abess.Suka na bergaye.Stock baju,kasut dia toksah cakapla.Aku tataula berapa lemari ada kat umah dia!Kisahnya,kazen diatu nak pindah umah n banyak giler barang2 branded yang dia DAH TAK PAKAI and nak di LET GO..kan.Semua in SUPERB condition..seyes!Kalo ikut hati yang tamak,memang 'SELAMAT'la!Naseb,sangatla lucky oke,cos kazen ko size S..shant!


So guys,kalo berminat nak tau aper barang hot yang ada jenguk2la Fab2Corner aku tu ya!Ader banyak barang2 branded.Cotton On,Zara,Aldo,Guess,TopShop,banyak lagilah!Ada yang pre-luv and tak kurang jugak yang BARU!Kasut,blouse,jeans,dress..banyakla.Aku pun dalama tak update,padehal stock banyak giler masuk...hehe.Okie.Jangan lupe cekitdaut yo!Aku akan update banyak barang later tonite.TTYL.Cya!

7 comments:

darkbatman said...

xtau lak ade dua blog? rajinnye.. aie satu blog pun xterjaga..hehe. btw, pic muda mudi 2 nampak anggun jelita..hehe

Call me apples,call me dia.. said...

Rajin??Hiks selalu ter'babas' ja^_^
Aiiks,pic muda mudi?
Aloh bro yang tepek kat ateh tu baru je amek last minggu lepas...muahahahheheheh.JELITAs ka?*maluk*

edlidza said...

babe !! BIG smile on my face reading dis ! ! gosh i think we must do sumthing !! dammm we have almost reach that age!! (mls nak sebut) ahahhahahah....

shah farez iskandar said...

hi there.i'm new here but suka baca ur story..happy:)

Call me apples,call me dia.. said...

Elly : Baru mo tau ka....?FHANTASSSSSSSS!


Shah : Hi there!Thanks for dropping to my humble blog.Singah selalu ya^_^

shah farez iskandar said...

read ur entry several times n i know i like it.

Haffiz MohdNoor said...

Banyak giler barang!! haha

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!