> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 24, 2010

Entri BERASAP!Dah nak keluar API...tahu!

H.A.N.G.I.N

Yupe.Sedang,tengah dan masih.At this point of time,at this particular moment,keBENGANGan (bukan bangang oke) aku dah melampau2!Setengah inci ja lagi nak reach MAX.Tunggu masa nak MELETOP ja lagi.PANAS HATI oke.

Buat yang berkenaan,

"Ko ni APEKES sebenarnya?Cube story sikit bagi orang paham bole tak?Ko ingat ko senyap,buat pekak,tak perasanLAH konon..then semua orang pun "HILANG INGATAN"?Bole terus lupa ke hape?Come On.Orang takkan sesuka hati nak sentap tak tentu pasal.Especially fomfuan macam aku neh.Aku bole,senang ja nak paham..but the thing is that ko kenala bagitau.Im no DRAMA QUEEN...please!Kalo ko buat cara baik,cara elok....'mak' pun boleh 'GENTLE' still ngan ko,tadahal.But then,bila ko sengap bengap diam mem"bisu" seribu kata sms cenggini cemanala orang nak cuba paham situation ko?CubaLAH pikir sikit.CubaLAH bayangkan kalo ko duduk tempat 'mak'.Aper perasaan ko?Hangin tak?Sentap TAK?Dah ghuper macam terhegeh2 tau mak niMacamlah aku "HARD-UP" sangat!The THING nyer sekarang is......PRINCIPLE!Cakap dah jadik tak serupa bikin!Ape ko ingat mak ni.....budak2?Wei budak2 sekarang pun da pandaila...nyah!*emo,jangan diganggu!* Tigapat tahun punya umor pun da pegi skool tahu!*tetibe*.Ko jangan CABAR mak...nyah!"

*sile bayangkan aku cakap ayat2 neh sambil telinga aku keluar2 ASAP!* 

Malas nak bikin panas,bukan MELODI pun...kan?Buat tambah SENTAP,menyirap kat hati aku ja.For the time being,aku  memang COOL.Aku bole ja lagi 'chill'.Aku kasik last chance untuk yang berkenaan (kate spesies makhluk yang bole bawak bincang...kan?) Tengokla sejauh mana "yang berkenaan" tu nak "BUAT LAWAK" ker,nak ber"lari" ker nak putaq (read :belit)!If really,you have nothing to hide...just come clean,CASE CLOSED!Just nak bagi pesan,kasik ingat... "WHAT GOES AROUND,COME AROUND"...Maybe hari ni ko berjaya "buat,pekena" orang esok lusa,Allah tu bayar balik,sometimes "CASH" oke!



4 comments:

darkbatman said...

erk entri emo ne.. apsal ne wehhh?
ade org wt ko skt hati ker?

appledia said...

*_* Ha'ah...ade oang sudah bikin saye "PANAS"!Da nak men"didih" ni bro!

edlidza said...

muahahhahahha meroyan sudahhhh.. aku hingat aku sorang jer ada entri emo ...wakakkaka crewww... :P .. apapon ilek babe ...besok kita g kasik cool kat kopi bin ehh ... i lebiu beb... ;)

cikcoklat a.k.a Haiza said...

okay da mendidih....cepat amik milo bancuh..sodap jugak minum time panas2 nih..hehehehe....

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!