> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 12, 2010

Clumsy

Marik nyanyi lagu Fergie "Clumsy" reramai,ayok!!Macam best(LAH sangat!)kan tajuk entri aku..kan?Pakai dua,tiga,pat,lima hurup ja lately neh.Jangan dikaco kalo mojo berblogging sude sampai.Biarkan saja aku ngan labu2 aku di'situ'.Kat opis aku neh yang ramai orang duk cakap paling BEST(ker??) is Friday's lunch break.Two and half hours oke.Ngko adooo??Ada yang siap bole balik rumah tau!*JELES*Yang pompuan2 biasakla pi shopping ar apelagi.Yang aku plak pe'elnya,jemaat2 cenggini suka banget melepet,spent Q time ngan lappy aku neh kat cb.Giler ALIEN bosan..kan??*sukeatiakula,apekodengki?*

Kene pi ujung sana,belok kiri menapak lagi baru sampai parking tau!Jauh tahu!Huh


Cukop2tu.Bebalik ke tujuan asal entri.'Clumsy' GILER oke aku arini.Seyes.Tula 'kosong'(LAH sangat)sangapkan pagi tadi.Sampai membawak ke tengahari ngko!Isk2.Meh aku nak story,nak bagitau(kalo tamo tau pi men jejauh!)selalukan pepagi,kalo aku 'terbabas' sampai kat opis,demi nak mengejar 'punch card'(takdek punch pun,sekadar tunjok muke kat bos aku sebenanya)aku akan park kat tepi jalan yang betol2 depan opis aku kejap.Tempat parking kat area opis akutuh jauh.So dengan 'selamba badak'nya park tepi jalan then nek atas dulu demi untuk memulakan tugas(cett podah!).Nak tau ape jadi sebelom aku kua lunch tadi????


ohhh my porsche..*FHITAM*I tot u ilang.Tula parking 'jahat' lagik!


Beriya oke.Gigih giler aku menapak,mengangkut lappy (yang bagak tapi cute!) ngan heel yang dekat 3inci neh tau.Tup2 sampai parking aku tengok keta aku tadek.CUAK GILER okee!!!!!!Da ingat keta ilang.Ghuper2nyer aku TELUPAla yang aku park keta tepi jalan pagi tadi(parking jaat bebudak opis aku pangge)and TAK ALIH2 pun lagik!BOLE..?Mengong..kan?Bangla yang jaga parking tu gelakkan aku ja!Siuuut,bole plak telupa???Pompuan2..clumsy abes!Da kali ke2 jadik plak tuh!Maluk TAHAP CIMPEN dah!*ooh terasa nak menyorok bawah meja balik opis neh karang*Adooooila.





7 comments:

dee ridzuan said...

weh.. hahaha..bior aku gelak dulu b4 komen... aku pun selalu cam tuu... hikhik

edlidza said...

aku pon fenah mengalaminyaaa ahahahhahahha.. we are juz human... :P

appledia said...

Dee : Ke'malu'an yang hamat oke.Macam ore mengok jerk ghupe..huwaaa


Elly : Aku da jadik twice,mereng tak??

Lelaki Ini said...

hahaha..
pelupa sgt!

AMANI QASEH IRDINA said...

kelakar..kite pown penah mcm tu...kite follow eh..jemput follow blog kite gak ye..

darkbatman said...

hahaha.. bleh plak wt lawak di pg hari.. 2la biler dh salu sgt park tempat biase mesti dh jd luper..hehee..sbr jela

appledia said...

Lelaki Ini : Tu ar..faktor umorla neh..muahehehehe

Amani Qaseh Irdina : Sedappnya nama!^_^ Kelaka abess,budak opis bantai gelak ja yang mana berselisih.Huwaaaaaaa

nota kaki :Thanks,oke kita follow awak juge!

bro dark : Bukan buat2 woh-__- Tu ar malu abes.Takleh kontrol 'ayu' dah

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!