> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, November 14, 2010

Cara yang sehat!

Sebelom mulakan hari yang panjang,sebelom nak terkejar ke sana ke mari,sebelom sempot amek 'nyawa',termengah2 macam nak mati dek konsentrasi melampau menyetelkan house chores yang tak penah berkesudahan or bejimba2 bershopping sakan menghabiskan duit sendiri or laki,or boipren or duit mak pak or pi jenjalan di taman2 ngan keluarga tersayang...or maybe nak tengahari satlagi nak pi marathon kenduri raya...benda yang satu neh jaaaaaaaaaaaaaaaanganla dilupa.Ape........tuh?


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Yeah bebeh.^_^BEKPAS!yumyumyumyumyum...

Kok iyo pun nak berdiet,nak kuroskan badan,bekpas NEVER eber tinggai tau.TERpenting sekali.Tamo makan lunch,dinner tukopunyapasailakan takpa,but NO tinggai2 or skip bekpas oke.Even bro dark yang fit tu pun suggest bende yang sama(tahu?).Jangan tinggal breakfast tau.NO NO.Ikut la cara ai,weekend2 cenggini ai selalu bekpas yang sehat2(LAH sangat!).Bekpas sedap ai consist of....



Roti sapu majerin daisy bakar (4,5,6 keping miahahahahah)
Cream of Mushroom (terbaeeeeek!)
Nescafe latte ES (paling BEST tapi....sehat ker??)



SODAPPPPPPPP.Kalah pizza hut u!
Renung2kan dan selamat makan beramal!!!*APEKAH????*



2 comments:

darkbatman said...

giler la..pagi2 bute letak pic roti bakar ngn sup.. adoi. aie bru je celik mate bersiap nk g kelas.. perut dh berdendang dh ne..hehee

appledia said...

en.dark : Ohh itu harus..^_^ mao lawan nasik beriani syed maaaa..miahahahah

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!