> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, October 23, 2010

Mari berhujung minggu...




Weekend2 yang macam gini MUSTI best kalo dapat.......




Berjimba2 di shopping2 mall yang mewah lagi GAH.Lepak2 di kafe yang hargakopinyasecawanmahalnakmamp**,bergossip,catching UP with old buddies,berjalan2,cuci mata,menghabiskan duit bershopping sakan ala2 shopaholic yang "shop till you drop" kan?


Ataupun kalo dapat berpiknik bergedik2 santai bersama teman2 dan keluarga di taman..


Lagi tambah bahagiala kalau dapat bercanda di pasiran pantai dengan yang tersayang


Sambil lepak minum air kelapa kapla yang menyamankan sambil melayan angin laut yang sepoi2 bahasa....oowh haben langit ke7!Tapi kalo aku,pada akulah yang banget syiok,yang BEST,palingTERBAEEK yang how i wish dapat dibuat without fail pada setiap hujung2 atopun HARI2 minggu begini adelah....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


TIDOTIDOTIDOTIDOTIDOTIDO n baaaaaaaaaaaaaaaaaangun lambat!
^_^


Ultimate haben!
 HARI2 pun takpa.ngeh3x.Bai.Nak sambung titun balik.See u dun disturb please!

3 comments:

edlidza said...

short... simple .... and sewiiittttttt!!!! :)

seri wangi said...

Tang kucing tidur yang bestnya, seri wangi tak blh tgk kucing, geramnya...sebab seri wangi dah ada 4 ekor kucing dan sekarang tambah tiga ekor lagi anak kucing jadi 7 ekor...

afraliza said...

bestnye tido...

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!