> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 14, 2010

Kek idaman di tengah malam

To tell ya frankly,being in a LDR(long distance relationship)is not easy.Never been easy at ALL pun.Kontrol jek lebeh.Hanya 'mereka2' yang melaluinya ja yang mungkin tau,yang mungkin paham.Mujurla aku ada  Danial.That's why bila kami dapat masa,bila en.lola balik,we will make used every single minutes,moment that we have doing things that kami semua suka and bole buat sesama.Kata Q time.One of our fave.activities toghether of course outinglorr.Sekali-sekala balik,en.lola suka gak bawa kami(kalo tak bawak,kami SENDIRIK suka gak mintak..muahaha)merayap ke Uptown Danau Kota yang tak berapa nak jauh dari rumah.Aku memang suka merayap ke sini.Bole cuci2 mata,tengok barang.Tak kesahla uptown manapun.Tapi kalo tanya my fave.one,Uptown Damansarala terbaeek.Cos kat situ ade "barang kesukaan" aku^_^.Tapi condition aku,kalo nak bawa danial mayap sama it must be towards the weekend cos aku tak suka danial tido lelambat.Weekend takpa,exception.So one nite,kami merayap with en.lola punya mission nak carik shorts bundle.Tapi tak jumpa pun.Yang jumpanya is this...


KeKeKeKeKeKeKeKeKeKeKeKeK!*sebut sambil sengih sampai idung*

Tekejut gak jumpa kedai jual kek tenga2 malam kat uptown neh.First timela kiranya.Selalu paling kuat pun jumpa orang jual asam.^_^ReganyaRM2.50 sepotong.Bole campor2 lagik.SANGATlah reasonable!Aku sempat gak kepochik,siap interbiu abang gerai tu and dia gitau ada meniaga kat pasar malam but aku lupa nak tanya pasar malam mane..ekekeke.Mengong.But i got his numberlooo..Kalo terminat mo oder kontek aku ajek..



Tengokla danial tuh..tenga rambang weh mata dia.Aku rasa kalo tanya dia jujur2 manasatu dia nak, mau di jawab....."Danial nak semua...bole tak?" *FHITAM*


Banyak choice kek yang dijuai..semua nampak sedap2!^_^


Kalo tak kuat iman..mo berkotak aku borong!

Cekelat kek!Terbaeek...Tengok ja da buat rasa lapa!



Punyala lama memilih,last2 danial pilih cekelat kek yang demok neh.Rega dia len sikit sebab dia demok kot.Tiga hinggit sepotong.


Ha,yang ineh barula peberet ibunya...BLUEBERRY CISKEK.Kaler da sama yang macam kat Secret Recipe(SR) tuh.Not bad.Dah nak same lebel rasanya.Just  SR punya kek lebeh cheesy ar.Okehlakan,kalo compare harga pun yang ineh baru tiga hinggit sepotong..SR punya da bape pulak...Ok watt,yang pasti SEDAP uuu!


Aku ngan si danial duk tenga sibuk rambang mata,tamak membeli kek,bole pulak en.lola sebuk mencarik asam!Mengidam ke hape.....ish2



4 comments:

Kie-yu said...

kak....
nak semuaaaa buleh?
hehe.

Kaio said...

mak aihhh. kek die.. uishh .~ slurps...

Nina Nurziana said...

sedapnye kek

kak ina kl said...

akak tanya hari tu nak ker kukis tu...kamu tak reply...dah habis dah..

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!