> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, October 16, 2010

Dan akhirnya,aku pun ter"GODA"

Agak luar dari kebiasaan untuk AKU melayan 'mender alah'(read:You Tube) ni di pagi2 buta(tak berapa nak 'buta' la kot kalo da pukul 9pagi...)en.lola ja yang selalu melayan menda alah ni...But....i have to admit now..AKU TERGODA!Serius!Seduced abes.....(en.lola...ampunnn).Kalo korang(apply untuk fompuan2 jerk,ya!) da tengok ni...and STILL tak tergoda gak..tak taula aku nak cakap apa...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




Pesanan KHAS(ekhlas dari lubuk paling dalam..perggh!) untuk en.lola tersayang, "Saya akan tambah rasa bahagia,ala2 terawang2(cam pari2 uuuu!)terbang ke langit ke 7(kot), jika awak dedikasikan yang ini KHAS untuk saya sorang!"......(bole senyum sampai tetido kott!)



.....................Owwhhh ter'berangan' dah kejap!Maher Zain ooowh Maher Zain..Thank you for  sharing with US your lovely voice,melodies and......(oowh cukop2 kembali ke REALITI!!)Okie enuff said.Nak sambung 'melayan' Maher Zain sambil settlekan house chores yang tak berkesudahan.....










nota kaki : Tibe2 teringat status yang Wardina Saffiyah posted kat wall FBnyer few weeks back



WarDina Safiyyah Fullxadd - Tersenyum melihat ramainya Suami dan lelaki yang "tidak berapa nak selesa" dgn Maher Zain.....:)))


I get what you 'mean' now...^_^.Second you...Tak salah menghargai 'ciptaan tuhan'..kan?Hehe as you well said...people just like beautiful THINGs..kan?^_^...........Heiii korang...i meant the VOICE,the SONGS okeh..Jaat tau kalo me'lencong',PIKIR ke lain tadi.Babab kang!


Enjoice your weekend peeps!^_^







4 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

huhu ak xdpt powng tgk x(

appledia said...

Tak bleh??U tube tu tak kuar ke??

saya_arief said...

xdapat nengok jugak.

appledia said...

Aiks!Musykil..
Kite kopipes "embeded code" dia direct dari You Tube and i have asked my friend to try n open the video.. tadak problem pun...
Why eh korang takleh?Musykil2

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!