> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, September 18, 2010

Yang tak biasa








Ini adalah aktivi hujung minggu yang biasa sangat Danial buat berdua ngan ibu bila ayah takda.Ayahkan keje jauh.Jadi danial ngan ibu jala.mayap.Kadang2 bila ayah balik,ayah ada jugak ajak danial ngan ibu pegi sini.Pegi jasko.Jasko kan peberet ibu ngan danial...


Kat jasko ni ader MPH.Ibu selalu beli paper ngan magazine cleo kat sini n danial plak akan pi tengok buku cerita 'Peter and Jane' ke,'Ben 10' ke or buku2 katun lain yang seangkatan. 


Pastu mesti kene singgah mekdi.Beli eskem kon vanila yang singgit lima sen.Danial batur (read:beratur)beli sendiri.Tapi ibu tengokla.Kalo ibu tenga baek ati or mud ibu baek,ibu bagi danial beli mek feleri oreo yang sedap mahal neh...Suka betulla danial!


Paling best bila ibu bagi danial men game kat sini.Ibu selalu kasik danial 2 atau 3hinggit.Maknanya danial boleh men 2 atau 3 game aja tau!Baekkan kedekutkan Ibu?Danial biasa main game neh.Danial suka pun.Danial selalu biasa dah kalahkan budak besar dari danial bila main game ni...betul.*TIBE2* Tapikan danial tak biasa lagi....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.KALAHKAN AYAH!
SERONOK.
BEST ooo.
Hebatkan Danial? 

Muahahahaha,ayat yang last atas tu semua ayat ibu.Tadek ayat danial.Hati danial suci lagi murni.Tadek reti dungki2 okeh.Ahahahahah.Terasa lawak kejap.Ayah pulak duk sengih2..tenga kaber line muke kalah latuh.Kan da cakap tak biasa......tengok danial kalahkan "budak tua"!Ihiks,ayah redho jala ya.Danial memang teror game neh ja.Tamo nanges2 oke?

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!