> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, September 06, 2010

Untukmu totuk,wan,nenek dan atuk...


Ayahnyala ni gatal.Beli takmo.Buat sendirik..lagila harem.Tak pasal2 anak jadi mangsa.Mujur jugak anak ni,spesies yang mendengar kata(amin,sejuk perut ibu mgandungkan awak!).Diikutkan aja cakap ayahnya.Mula2 nampak macam ter"paksarela",da start buat..jadi ober pulak!Danial2..siapala yang bole tak nak sayang awak?Tambah2 lagi bila awak "beraksi" sambil terkangkang2 kat tengah2 umah bertungkus-lumus,bersungguh2 menyiapkan permintaan ayah awak yang satutu...lagila bila awak tekemat-kamit mengeja sampai senget2 idung awak yang ala2 "button mushroom" itew.Tegelak jap ibu!Apapun awak TETAP kesayangan ibu...tau.



Kad raya bajet,harap maklum."Ayah tak kasi modal untuk membolehkan saya buat kad yang canggih2.So berdasarkan pengamatan harian cerita "Backyard Science,Channel entah ape2 ntah kat Astro,saya pun dapat satu idea n decide untuk amek aja ketas A4 ibu dan reka kad raya yang ikhlas tapi jauh ni.Yang penting nawaitu kita...kan?" Bayangkanla kalo si danial kasik hujah ni!Gilak.Memang konpem aku FHITAM!Cubaan melukis ketupat "mutant".Yang penting rupa ketupat tu ada...oke!Dan hasilnya...............


Ntah.Taktaula mana dia dapat idea untuk lukis n bubuh gamba rumah yang ada tangga tu..Siap letak lampu ketupat kat depan rumah!Paling tak bleh blah...da pandai sign nama pakai tulisan sambung.Anak sapala ni...(anak akula..n bangga sehhh..HENSEM!)

4 comments:

edlidza said...

proud mom n untie elly :)

Rina (◕‿◕)✿ said...

hua pndai2!

BigMouth said...

so sweet!!!

appledia said...

Elly : Danial tumpang bangga gak^_^
Rina : Tima kacih!
Big Mouth : Indeed,he is..thank u!

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!