> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, September 27, 2010

Misi gagal....T_T





Pukul 4petang tadi aku da keluarkan adunannya.Da ku uli,da selamat aku terap.Pelik sebenarnya bila tengok warna adunan semacam cerah,coklat cair gitu.Tak segelap yang sepatutnya...Hati da rasa tak best.Jadi ker neh??Danial takda petang tadi..mengikut paciknya.Manalagi,melayan gamela kekdahnya petang2 macam ni.Nasib takda,buat malu ja.Isk tak sedap ja rasa hati..tapi still nak cuba,nak try tengok jadi tak jadi?Selamat aku buat lubang kecik kat tengah,panaskan minyak ....tawakal aku goreng ja.SAH.Memang tak jadik.Hampes!Mission aku tak accomplish kali neh.Huwaaaaa.Kat manala salahnya ni..Penat tau tunggu 4jam then dapat result cap ayam!Tula..nak marah siapa lagi kalau bukan diri sendiri...Hmmmm,nak cakap ke tanak ngan danial yang resipi ibunya tak menjadi..??T_T *SEDIH* soploh kali da duh pikir tang mananya yang boleh tak jadi..Haih


 Kuih peneramku yang &%**@$~%^&((bintat...MENCIK!

4 comments:

Kay Huliana said...

xper2.. cube lagi ea....

ken said...

dont worry, be happy =)

appledia said...

Kay : Tima kaseh atas sokongan moralmu...adeh,nak kene cuba jaye lagik neh!

Ken : Thanks dude.Tryin hard so..ahahahaah

dee ridzuan said...

abis tuu ko cakap tak kat danial pasal peneram hensem tuh? hehehe...

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!